Joulutori kasvaa taas – uusia kauppiaita tulossa toista kymmentä

Tänä vuonna Tampereen Joulutori aukeaa osittain jo lauantaina 25.11., jolloin Glögiravintola, Munkkikahvila, saksalaiset herkut ja useat käsityöläiset ovat jo paikalla. Loput myyntimökit avaavat ovensa lauantaina 2.12. ja ovat siitä lähtien avoinna aina 22.12. asti.

Perinteinen Tampereen Joulutori avaa ovensa jälleen joulun alla. Joulutori on avoinna joka päivä kello 11–19. Glögiravintolan tunnelmasta voi nauttia hieman pidempään, aina kello 20 asti.

Torin puodeissa on perinteiseen tapaan aitoja kotimaisia käsitöitä, uniikkeja joululahjoja sekä entistä enemmän jouluisia herkkuja. Kotimaisten tuotteiden lisäksi Joulutorilla voi tänä vuonna tutustua ukrainalaisiin käsitöihin. Joulutoriin kuuluu myös olennaisesti monipuolinen ohjelma, sillä kuorot, lapsiryhmät, harrastajat ja tähtiartistit tuottavat elämyksiä päivittäin.

Joulutorin alue on tänä vuonna aiempaa suurempi, sillä uusia kauppiaita on tulossa toista kymmentä. Lisäksi Keskustorin suihkulähteen ympärille lisätään yksi uusi tapahtumakontti, kun Suomen Käsityöyrittäjät SKYT ry:n tuotevalikoima lisääntyy entisestään. Joulutorin perinteiset portit, somistukset ja maamerkit saavat myös uuden ilmeen luoden talvista ja taianomaista tunnelmaa kävijöille.

Joulutori on avoinna myös itsenäisyyspäivänä 6.12. Paikan päällä voi ihailla upeita valoteoksia, kun Keskustorin ympäristön rakennukset valaistaan talvisilla valoinstallaatioilla 6.12. alkaen.

Joulunavausta juhlitaan 26.11.

Tampereen joulun avausta juhlistetaan Keskustorin alueella sunnuntaina 26.11. kello 14–15.30. Ohjelmassa on jouluparaati, Keskustorin joulukuusen valojen sytytys sekä monipuolisia musiikkiesityksiä. Joulun avauksessa paraati lähtee pääkirjasto Metsolta kello 14 ja lähtee kulkemaan Puutarhakatua pitkin Keskustorille päin. Tapahtuman järjestää Tampere Tunnetuksi ry.

Lue lisää Tampereen joulun avauksesta Tampere Tunnetuksi ry:n verkkosivuilta.

Lisätietoja

Rami Lehtinen
Joulutorin operaattori
Puhelin:
050 052 3232
Jaa sosiaalisessa mediassa