Perheliikuntapäivä 19.8. Kauppi Sports Centerissä

Perinteistä Perheliikuntapäivää vietetään tänä vuonna lauantaina 19.8. Kauppi Sports Centerissä klo 10–13.30.

Tapahtumassa lapset, nuoret ja perheet pääsevät kokeilemaan seurojen ja muiden liikunta-alan toimijoiden esittelemiä lajeja, jumppia, leikkejä ja kisoja sekä tutustumaan uusiin harrastusmahdollisuuksiin.

Tapahtuma toimii myös Valtti-ohjelmassa mukana olevien lasten harrastusten esittelytapahtumana. Suomen Paralympiakomitean koordinoiman Valtti-ohjelman avulla pyritään löytämään erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille liikuntaharrastus.

Tapahtuman järjestävät Tampereen kaupungin perheliikunta ja Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, ja se on maksuton. Tervetuloa mukaan viettämään vauhdikasta perheliikuntapäivää!

Jaa sosiaalisessa mediassa