Tampereen Tyttöjen Talon näyttely esillä Galleria Vivissä

Galleria Vivin kevään näyttelykauden päättää Tampereen Tyttöjen Talon yhteisnäyttely A Girl´s best friend. Näyttely on esillä nuorten kulttuurikeskuksessa 8.6.–22.6. ja 31.7.–17.8.

Yhteisnäyttely A Girl’s Best Friend kokoaa yhteen nuorten tekemää taidetta sekä yhteisteoksia vuosilta 2022–2023. Teokset käsittelevät moninaisia teemoja ystävyydestä yksinäisyyteen, lemmikeistä lempipaikkoihin ja värien ja kuvioiden lumosta naisvihaan.

–Näyttelyssä on esillä maalauksia, piirustuksia, tekstiilitaidetta, veistoksia, sekatekniikkateoksia sekä valokuvia. Iso osa teoksista on tehty kierrätysmateriaaleista, Tampereen Tyttöjen Talon ohjaaja Jenni Kouch kertoo.

Tampereen Tyttöjen Talo on kohtaamispaikka 12–28-vuotiaille tytöille ja naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden.

Kaikille avoimia näyttelyn avajaisia vietetään torstaina 8.6.2023 klo 18–19. 

Galleria Vivi

Galleria Vivi on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden näyttelytila, joka tarjoaa nuorille 9–29-vuotiaille taiteentekijöille mahdollisuuden saada omaa taidettaan esille. Galleria on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 ja sinne on vapaa pääsy. Näyttelytila sijaitsee nuorten kulttuurikeskus Monitoimitalo 13:n ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Pellavatehtaankatu 4. Galleria on suljettuna 23.6.–30.7. välisenä aikana.

Lisätietoja

Piritta Brusi
Kulttuurituottaja
Puhelin:
040 096 2264
Jaa sosiaalisessa mediassa