Hämeenpuiston Puistofiesta tulee taas – ilmoita yhdistyksesi tai yrityksesi mukaan 16.7. mennessä  

Koko perheen kaupunkitapahtuma Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 6. elokuuta kello 11–16. Ilmaistapahtumassa kaupungin toimijat sekä tamperelaiset yritykset ja yhdistykset voivat esitellä toimintaansa toimintapisteillä, joissa kaupunkilaisille tarjotaan elämyksiä ja mahdollisuuksia kokeilla esimerkiksi uutta harrastusta. Ilmoita oma toimipisteesi mukaan sunnuntaihin 16. heinäkuuta mennessä.  

Toimipisteen järjestäminen on helppoa ja maksutonta. Kullekin toimijalle varataan puistosta paikka, johon oman toimipisteen saa rakentaa. Tampereen kaupunki hoitaa tapahtuman mainonnan ja markkinoinnin, mutta tapahtumaa kannattaa mainostaa myös omissa sosiaalisen median kanavissa. Tapahtuman yhteinen sosiaalisen median tunniste on #Puistofiesta.  

Toimintapisteiden tulee olla nimensä mukaisesti toiminnallisia pisteitä, joissa kaupunkilaiset pääsevät kokeilemaan uutta. Toimipisteellesi voikin järjestää esimerkiksi laji- tai harrastuskokeilupisteen tai vaikkapa yrityksenne tai yhdistyksenne toimintaa esittelevän visan. Toimipiste ei saa olla myyntipiste.  

Ilmoita oma yrityksesi tai yhdistyksesi mukaan sunnuntaihin 16.7. mennessä oheisella E-lomakkeella. Huomioithan, että Tampereen kaupunki varaa oikeuden valita toimijat.  

 

Lisätietoja

Jukka Tallgren
Tuottaja
Puhelin:
044 502 7256
Jaa sosiaalisessa mediassa