Penkkarit ajetaan Hämeenpuistossa torstaina 9.2.

Lukion päättävien abiturienttien penkkariajot järjestetään torstaina 9.2.2023 Hämeenpuistossa.

Mukana penkkareissa ovat kaikki Tampereella toimivat lukiot, Pirkkalan lukio sekä Tredun Tampereella lukiokoulutusta järjestävät yksiköt. Abeja kuljettaa yhteensä noin 50 kuorma-autoa.

Autot kokoontuvat Särkänniemen alaparkkiin Laiturikadulle, josta ne lähtevät kohti Hämeenpuistoa. Hämeenpuistossa autot ovat noin klo 13. Hämeenpuisto kierretään kahteen kertaan, jonka jälkeen autot palaavat takaisin kouluille omia reittejään. 

Penkkarijulisteet kiinnitetään pääsääntöisesti autojen vasemmalle, kuljettajan puoleiselle sivuille, joten parhaat katselupaikat ovat Hämeenpuistossa. Myös perinteiset penkkarinamit heitetään yleisölle Hämeenpuiston puolelle.
 

Lisätietoja

Mari Aalto
Lukiokoulutuksen johtaja
Puhelin:
040 187 4593
Kuvat: Sanna-Kaisa Nevala
Jaa sosiaalisessa mediassa