Keskustorin kesäkeitaan ravintolahaku on avoinna 23.1. - 5.2.2023

Tampereen kaupunki etsii ravintolatoimijoita Keskustorilla Raatihuoneen ja Tampereen teatterin välissä sijaitsevalle yhteisterassille, Keskustorin kesäkeitaalle. Ensi kesäksi kesäkeitaalle valitaan kahdeksan ravintolatoimijaa.

Ravintolahaku on avoinna 23.1. – 5.2.2023. Haku tehdään sähköisellä lomakkeella osoitteessa tampere.fi/kesakeidas. Kesäkeitaan hakuun voivat osallistua ravintola- ja kahvilayrittäjät, joilla on kiinteä toimipiste Tampereella.

Kesäkeidas on avoinna 10.5. - 13.8.2023. Kesäkeitaan ravintolat ovat auki joka päivä vähintään klo 11 – 19. Halutessaan ravintolat voivat olla auki sunnuntaista torstaihin klo 22 saakka sekä perjantaista lauantaihin klo 24 saakka. Ravintolan tulee myydä ruokaa ja juomaa koko avoinna olon ajan. Kesäkeitaalla on 500 asiakaspaikkaa.

Kesäkeitaan ravintoloiden tuotetarjonta muodostaa monipuolisen ja laadukkaan kokonaisuuden eri kohderyhmille, perheen pienimmät ja erityisruokavaliot huomioiden. Hakijan tulee suunnitella kesäkeitaalle sopiva ravintolakonsepti ja menu, joka huomioi erityisruokavaliot ja eri kohderyhmät.Kesäkeidas toimii myös suurtapahtumien osaohjelmiston tapahtumapaikkana, kuten esimerkiksi ensi toukokuussa järjestettävien jääkiekon MM-kisojen aikana. Kesäkeidas on aiemmin järjestetty vuosien 2021 ja 2022 kesien aikana. Aiempina vuosina kesäkeidas on ollut erittäin suosittu niin tamperelaisten kuin Tampereella vierailevien matkailijoidenkin keskuudessa.

- Kesäkeidas on viihtyisä ja tarjonnaltaan laadukas kokonaisuus, joka tuo lisäarvoa kaupungin keskustaan, siellä toimiville yrittäjille ja eri kohderyhmille.  Hakuun osallistuvilta yrittäjiltä toivomme laadukasta, kiinnostavaa ja monipuolista ruoka- ja juomatarjontaa. Tavoitteena on, että asiakkaat viihtyvät alueella ja tarjonta toisi esiin myös tamperelaista ruoka- ja ravintolakulttuuria, sanoo tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen Tampereen kaupungilta.

Valinnassa kiinnitetään huomiota hakijoiden suunnittelemaan ruoka- ja juomatarjonnan laatuun. Kesäkeitaalle valittavien ravintoloiden tuotevalikoimasta halutaan tehdä kokonaisuutena mahdollisimman kiinnostava, laadukas ja monipuolinen. Kaikille hakuun osallistuneille hakijoille tiedotetaan valinnoista viimeistään 13.2.2023 mennessä.

Infotilaisuus 30.1.2023

Kaikille kesäkeitaan ravintolatoimijahausta kiinnostuneille järjestetään infotilaisuus Teamsissa 30.1.2023 klo 15. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää Tampereen kaupungin edustajille kysymyksiä asiaan liittyen. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua 29.1.2023 mennessä osoitteessa https://tilaisuudet.tampere.fi/kesakeidasinfo2023.  Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki sähköpostitse.

Hakuun liittyviä kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Lisätietoja

Matilda Salminen
Tapahtumatuottaja
Puhelin:
040 586 6453
Saara Saarteinen
Tapahtumapäällikkö
Puhelin:
040 801 6222
Teksti: Aila Rajamäki
Jaa sosiaalisessa mediassa