Pormestarille postia kaupungin verkkosivujen kautta

Tampereen kaupunki ottaa verkkosivuillaan käyttöön lomakkeen, jonka avulla kuntalaiset voivat helposti lähettää viestejä Tampereen pormestarille. Jatkossa kuntalaiset voivat täyttää sivulta tampere.fi/pormestari löytyvän "Postia pormestarille" -lomakkeen ja lähettää viestinsä suoraan pormestarin esikuntaan, esimerkiksi terveisiä, ehdotuksia, palautetta tai kysymyksiä pormestarille.

Uusi lomake tarjoaa suoran viestimahdollisuuden pormestarille. Yleiselle palautteelle Tampereen kaupungilla on kattavat muut kanavat, joihin pääsee kaikilta verkkosivuilta niiden yläosan linkistä "Palaute". Osallistumismahdollisuudet ajankohtaisiin valmisteilla oleviin asioihin on koottu sivulle "Osallistu ja vaikuta". Kaupunki rohkaisee aktiivisesti kaikkia asukkaita hyödyntämään kaupungin palaute- ja osallistumiskanavia ja jakamaan ajatuksiaan ja ideoitaan kaupungin kehittämiseksi.

Lisätietoja

Neea Loimuvirta
Erityisavustaja
Puhelin:
040 543 5412
Jaa sosiaalisessa mediassa