Näsijärvenkadun kiertoliittymän rakennustyö alkaa

Näsijärvenkadun kiertoliittymän rakentaminen alkaa maaliskuun alussa vesihuoltotöillä. Aluksi tehdään valmistelevia töitä. Näsijärvenkadun ja Paasikivenkadun liittymään Mustalahden ratasillan eteläpuolelle rakennetaan pysyvä kiertoliittymä nykyisen väliaikaisen kiertoliittymän tilalle.

Kiertoliittymätyön yhteydessä rakennetaan Nääshallin parkkipaikan viereen jalankulku- ja pyöräilyväylä Näsijärvenkadulta Paasikivenkadulle. Lisäksi urakassa uusitaan vesihuoltoa ja hulevesijärjestelmiä.  Nykyiset liikennevalot liittymästä Mustalahden ratasillan jälkeen poistuvat.

Kiertoliittymän tarkoitus on alentaa ajonopeuksia saavuttaessa keskusta-alueelle, parantaa sivusuuntien liittymistä liikenteeseen ja mahdollistaa jalankululle ja pyöräilylle turvallisemmat kadun ylityspaikat.

Työt valmistuvat lokakuun loppuun mennessä.

Työn tilaajina ovat Tampereen kaupunki ja Tampereen Vesi Oy. Pääurakoitsijana toimii Hervannan Kaivin Oy.

Lisätietoja

Anne Ravaska
Tampereen kaupunki: Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
040 806 3906
Jukka Palonperä
Tampereen Vesi Oy: Rakennuttajainsinööri
Puhelin:
050 413 1885
Juuso Kettunen
Hervannan Kaivin Oy:
Puhelin:
040 532 6291
Jaa sosiaalisessa mediassa