Työtaistelujen vaikutukset Nysse-liikenteeseen 14.–15.2.

JHL ja AKT ovat ilmoittaneet poliittisesta lakosta 14.-15.2.2024. Lakon piirissä ovat Nyssen ratikka- ja bussilinjat. Aiempien poliittisten lakkojen aikana ratikka ei ole liikennöinyt lainkaan, mutta lakon piirissä olleilla bussilinjoilla on ollut yksittäisiä lähtöjä.

Seuraa Nyssen päivittyvää lakkouutista

Tiedotamme hyvityskäytännöistä käyttämättömien kausilippujen osalta helmikuun aikana Nyssen verkkosivuilla.

Katso ajettavat vuorot reittioppaasta

Tietoja liikennöitävistä linjoista ja vuoroista päivitetään Nyssen reittioppaaseen tiistaista 13.2. kello 16 alkaen, ja myös lakkopäivien aikana. Oman lähdön tiedot kannattaa katsoa reittioppaasta juuri ennen lähtöä. U-linjojen tiedot eivät päivity reittioppaaseen, joten niiden liikennöinti kannattaa varmistaa liikennöitsijältä.

Perutut lähdöt näkyvät reittioppaassa punaisella yliviivattuina. Lakkotilanteessa kaikki lähdöt  ensin perutaan, ja liikennöitsijät palauttavat lähtöjä palveluun saamiensa kuljettajatietojen mukaan.

Nyssen poikkeustilanteet-sivulla kaikki perutut vuorot eivät lakkotilanteessa näy niiden suuren määrän vuoksi. X-viestipalvelun Nysseinfossa peruttuja vuoroja ei poikkeuksellisesti näytetä lakkopäivän aikana lainkaan.

Ajantasainen liikenne lakkopäivänä: reittiopas.tampere.fi

Teksti: Hanne Tamminen
Kuvat: Tampereen seudun joukkoliikenne, Nysse
Jaa sosiaalisessa mediassa