Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Kurssit

Kurssit

vesilähde muistomerkki

Mielessä uusi harrastus, uuden oppiminen tai paluu tutun harrastuksen pariin? Järjestämme vuosittain yli 2000 kurssia Tampereen ja Ylöjärven alueilla. Kurssit on jaettu viiteen eri aihealueeseen: tieto , terveyden edistäminen , kädentaito , taide ja kielet . Kurssien lisäksi järjestämme yleisluentoja . Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tampereella pidettävät luennot eivät vaadi ilmoittautumista, mutta Ylöjärven yleisluentoihin ilmoittaudutaan.

Kurssien pituudet vaihtelevat päivän tai viikonlopun mittaisista kursseista koko lukukauden kestäviin kursseihin. Pidempikestoista opetusta tarjoaa aikuisten käsityön taiteen, lasten ja nuorten sana- ja teatteritaiteen sekä lasten, nuorten ja aikuisten kuvataiteen perusopetus. Aikuisilla on lisäksi mahdollisuus osallistua kolmivuotiseen kirjoittajakouluun. Kursseille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet vasta-alkajista kokeneempiin.

Kuvassa syksyn 2021 esitteen kansi.

Syksyn 2021 esite jaetaan tamperelaisiin ja ylöjärveläisiin talouksiin mainosjakeluna ke 28.7. ja haja-asutusalueilla viikolla 30. Voit selata työväenopiston kursseja vieressä olevan sähköisen kurssiesitteen sivuilta ja myös kurssitarjottimelta kesä-/heinäkuun vaihteesta lähtien. Ilmoittautuminen alkaa su 1.8.2021 klo 12.00 netissä, puhelimitse ja paikanpäällä ilmoittautuminen alkaa ti 17.8. klo 12.00. Esitettä voi noutaa myös kirjastoista ja opiston toimistoista heinä-/elokuun vaihteessa.

Etkö löytänyt sopivaa kurssia?


Ohjeet kurssiviidakkoon

Jokaisella kurssilla on kurssinumero, joka auttaa erottamaan samannimiset kurssit toisistaan. Kurssinumero on tärkeä tieto ilmoittautumisessa.


Työväenopiston kurssien opetusajat määritellään aina kurssikohtaisesti. Kurssitiedoissa kerrotaan kurssin aloitus- ja lopetuspäivämäärä, viikonpäivä(t) ja kellonajat. Viikonpäivistä käytetään lyhennettä (ma = maanantai, ti = tiistai, ke = keskiviikko, to = torstai, pe = perjantai, la = lauantai, su = sunnuntai).

Kurssitiedoista löytyy myös opettajan/opettajien nimet, opetuspaikka, kurssin tuntimäärä ja hinta. Kurssin tuntimäärä määritellään opetustunteina: 1 t = 45 min.

Kaikki opetuspaikkamme löytyvät kartasta .

Lapsi-aikuinen -kurssi-ilmoittauutmisen lisäpaikkojen painike

Kurssitiedoissa kerrotaan lyhyesti kurssin sisällöstä. Netin ilmoittautumisohjelmassa kurssin sisältötekstit ja kurssikalenteri löytyvät Lisätietoa-linkistä. Esittelytekstissä voi olla maininta kurssin epäsäännöllisistä tai poikkeavista kokoontumisajankohdista tai siitä, mitä tarvitset kurssille mukaan.

Jos haluat kysyä lisää kursseista, ota yhteyttä ainealueen suunnittelijaan.


Verkkoa hyödyntävä opetus

Teams kokoukseen/opetukseen osallistuminen. Ulkoinen linkkiTeams-kokoukseen osallituvan ohje