Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Kurssit

KurssitKevääksi on perustettu uusia Ulkoinen linkkiPOP UP -kursseja.

Kursseja etäopetuksena ja lähiopetuksena mikäli koronarajoitukset sallivat kurssien aloittamisen. Luethan ennen ilmoittautumista kurssin lisätiedot.vesilähde muistomerkki

Mielessä uusi harrastus, uuden oppiminen tai paluu tutun harrastuksen pariin? Järjestämme vuosittain yli 2000 kurssia Tampereen ja Ylöjärven alueilla. Kurssit on jaettu viiteen eri aihealueeseen: tieto , terveyden edistäminen , kädentaito , taide ja kielet . Kurssien lisäksi järjestämme yleisluentoja . Luennot ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tampereella pidettävät luennot eivät vaadi ilmoittautumista, mutta Ylöjärven yleisluentoihin ilmoittaudutaan.

Kurssien pituudet vaihtelevat päivän tai viikonlopun mittaisista kursseista koko lukukauden kestäviin kursseihin. Pidempikestoista opetusta tarjoaa aikuisten käsityön taiteen, lasten ja nuorten sana- ja teatteritaiteen sekä lasten, nuorten ja aikuisten kuvataiteen perusopetus. Aikuisilla on lisäksi mahdollisuus osallistua kolmivuotiseen kirjoittajakouluun. Kursseille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet vasta-alkajista kokeneempiin.

Työväenopiston kevään 2021 esitteen kansikuva, kuvassa vihreä, kelta punaruskea kankaanpainotyö, jonka on tehnyt Satu Neuvonen

Kevään 2021 esite on ilmestynyt. Klikkaa kuvaa niin pääset lukemaan juuri ilmestynyttä esitettä.
Voit selata työväenopiston kursseja myös kurssitarjottimelta, jota kautta ilmoittautuminenkin tapahtuu:

Etkö löytänyt sopivaa kurssia?


Ohjeet kurssiviidakkoon

Jokaisella kurssilla on kurssinumero, joka auttaa erottamaan samannimiset kurssit toisistaan. Kurssinumero on tärkeä tieto ilmoittautumisessa.


Kurssitiedoissa kerrotaan kurssin aloitus- ja lopetuspäivämäärä, viikonpäivä(t) ja kellonajat. Viikonpäivistä käytetään lyhennettä (ma = maanantai, ti = tiistai, ke = keskiviiko, to = torstai, pe = perjantai, la = lauantai, su = sunnuntai).

Kurssitiedoista löytyy myös opettajan/opettajien nimet, opetuspaikka, kurssin tuntimäärä ja hinta. Kurssin tuntimäärä määritellään opetustunteina: 1 t = 45 min.

Kaikki opetuspaikkamme löytyvät kartasta .

Lapsi-aikuinen -kurssi-ilmoittauutmisen lisäpaikkojen painike

Kurssitiedoissa kerrotaan lyhyesti kurssin sisällöstä. Netin ilmoittautumisohjelmassa kurssin sisältötekstit ja kurssikalenteri löytyvät Lisätietoa-linkistä. Esittelytekstissä voi olla maininta kurssin epäsäännöllisistä tai poikkeavista kokoontumisajankohdista tai siitä, mitä tarvitset kurssille mukaan.

Jos haluat kysyä lisää kursseista, ota yhteyttä ainealueen suunnittelijaan.


Verkkoa hyödyntävä opetus

Teams kokoukseen/opetukseen osallistuminen. Ulkoinen linkkiTeams-kokoukseen osallituvan ohje