Henkilö lukee kirjaa ja nauraa. Edessä toisen opiskelijan käsi.

Tietoa Tampereen seudun työväenopistosta

Ajankohtaista

Kevätlukukausi on alkanut 16.1.2023. Suurin osa opetuksesta päättyy huhtikuun lopussa, ja lisäksi järjestämme lyhytkursseja touko- ja kesäkuussa. Seuraathan kurssitarjontaamme aktiivisesti, sillä uusia kursseja alkaa pitkin lukukautta.

Talvilomaviikolla 9 ei ole opetusta, ellei toisin ole ilmoitettu. Kurssin kaikki kokoontumiskerrat näkyvät aina kurssin tiedoissa ilmoittautumissivustolla, jolla voi sekä ilmoittautua kursseille että tarkistaa käynnissä olevien kurssien aikataulut.

Toimistomme ovat avoinna asiakkaille pääsääntöisesti ma–to klo 12.00–15.30 ja pe klo 12–15.

Sampolan Kahvila Pulina on avoinna ma–to klo 8–19 ja pe klo 8–14.45. Ilta-aukioloaika maanantaista torstaihin jatkuu tämänhetkisen tiedon mukaan 19.4.2023 saakka. Maksuttomat Keskiviikkokahvit-tapahtuma jatkuu Sampolassa 1.2. Tutustu kevään ohjelmaan tapahtumakalenterissa.

Kahvila Pulina on Pirkanmaan Voimian ylläpitämä, kaikille avoin kahvila.

Edelläkävijä vuodesta 1899

Tampereen seudun työväenopisto on Suomen vanhin kansalaisopisto ja yksi Suomen suurimmista opistoista. Tampereen kaupungin ylläpitämänä vapaan sivistystyön oppilaitoksena Tampereen seudun työväenopisto järjestää vuodessa yli 2000 kurssia, joille osallistuu yli 15 000 yksittäistä opiskelijaa.

Opisto järjestää toimintaa Tampereen ja Ylöjärven alueella useissa toimipisteissa. Toimistot sijaitsevat Tampereella Sampolassa Kalevan kaupunginosassa ja Koivistonkylässä Sara Hildén -akatemiassa sekä Ylöjärvellä Koulutuskeskus Valossa.

Työväenopistossa työskentelee 30 päätoimista työntekijää ja noin 400 tuntiopettajaa.

15 000

opiskelijaa vuosittain.

2000

kurssia valittavana lukuvuodessa.

Ilmoittaudu kursseille verkossa

Voit ilmoittautua Tampereen seudun työväenopiston kursseille kätevästi verkossa milloin tahansa.

Päivitetty 23.1.2023