Hyppää sivuvalikkoon

Tietoa Tampereen seudun työväenopistosta

Henkilö lukee kirjaa ja nauraa. Edessä toisen opiskelijan käsi.

Ajankohtaista

Syyslukukausi alkaa virallisesti 4.9.2023, mutta kursseja käynnistyy pitkin lukukautta.

Kurssin kaikki kokoontumiskerrat näkyvät aina kurssin tiedoissa ilmoittautumissivustolla, jolla voi sekä ilmoittautua kursseille että tarkistaa käynnissä olevien kurssien aikataulut. Kokoontumiskerroissa näkyvät myös tilat, joissa opetusta järjestetään. Sampolassa luokan ensimmäinen numero kertoo kerroksen, jossa luokka sijaitsee. T-alkuiset tilat sijaitsevat T-siivessä.

Toimistomme ovat avoinna asiakkaille pääsääntöisesti ma–to klo 12.00–15.30 ja pe klo 12–15. Tarkistathan poikkeusaukioloajat Ota yhteyttä -sivulta.

Kahvila Pulina palvelee Sampolassa

Kahvila Pulina on avoinna 4.9.2023 alkaen ma–to klo 8–19 ja pe klo 8–14.45. Pulina on Pirkanmaan Voimian ylläpitämä, kaikille avoin kahvila.

Kahvilan ollessa kiinni käytössä on välipala- ja juoma-automaatti pääaulan portaiden läheisyydessä. Välipala-automaatti toimii korttimaksulla ja juoma-automaatti vain kolikoilla.

15 000

opiskelijaa vuosittain.

2000

kurssia valittavana lukuvuodessa.

Edelläkävijä vuodesta 1899

Tampereen seudun työväenopisto on Suomen vanhin kansalaisopisto ja yksi Suomen suurimmista opistoista. Tampereen kaupungin ylläpitämänä vapaan sivistystyön oppilaitoksena Tampereen seudun työväenopisto järjestää vuodessa yli 2000 kurssia, joille osallistuu yli 15 000 yksittäistä opiskelijaa.

Opisto järjestää toimintaa Tampereen ja Ylöjärven alueella useissa toimipisteissa. Toimistot sijaitsevat Tampereella Sampolassa Kalevan kaupunginosassa ja Koivistonkylässä Sara Hildén -akatemiassa sekä Ylöjärvellä Koulutuskeskus Valossa.

Työväenopistossa työskentelee 30 päätoimista työntekijää ja noin 400 tuntiopettajaa.

Ilmoittaudu kursseille verkossa

Voit ilmoittautua Tampereen seudun työväenopiston kursseille kätevästi verkossa milloin tahansa.

Päivitetty 12.9.2023