Henkilö pitää kädessään avointa kirjaa.

Ohjeita opiskelijoille

Ilmoittaudu tai tarkista kurssitiedot

Kursseille voi ilmoittautua Opistopalvelut.fi-sivustolla, jossa voi tarkistaa myös jo tehdyt kurssi-ilmoittautumiset.

Kevään 2023 ilmoittautuminen ja aikataulut

Ilmoittautuminen kevään kursseille on käynnissä. Jos olet ilmoittautunut koko lukuvuoden kestävälle kurssille syksyllä, sinun ei tarvitse ilmoittautua enää uudelleen keväälle.

Kevätlukukausi alkaa 16.1.2023. Suurin osa opetuksesta päättyy huhtikuun lopussa, ja lisäksi järjestämme lyhytkursseja touko- ja kesäkuussa. Seuraathan kurssitarjontaamme aktiivisesti, sillä uusia kursseja alkaa pitkin lukukautta.

Talvilomaviikolla 9 ei ole opetusta, ellei toisin ole ilmoitettu. Kurssin kaikki kokoontumiskerrat näkyvät aina kurssin tiedoissa ilmoittautumissivustolla, jolla voi sekä ilmoittautua kursseille että tarkistaa käynnissä olevien kurssien aikataulut.

Toimistomme ovat avoinna asiakkaille pääsääntöisesti ma–to klo 12.00–15.30 ja pe klo 12–15.

Tammi- ja helmikuussa 2023 Ylöjärven toimisto palvelee ma–ke paikan päällä Valossa klo 12–15.30, to ja pe puhelimitse ja sähköpostitse. Varmistathan Ylöjärven toimiston aukioloajat tarvittaessa soittamalla.

Tampereen seudun työväenopiston toimistot sijaitsevat Tampereella Kalevan kaupunginosassa Sampolassa ja Koivistonkylässä Sara Hildén -akatemiassa. Ylöjärven toimisto sijaitsee Koulutuskeskus Valossa.

Oletko jo ilmoittautunut kevään opetukseen? Tarkista aikataulut ja maksutiedot!

Näet kevään kurssitiedot ja aikataulut ilmoittautumissivulta. Voit hakea sivulta kurssin joko suodattimilla tai sanahaulla. Kurssi näkyy myös Omat ilmoittautumiseni -kohdassa, johon voit kirjautua sähköpostilinkillä. Omat ilmoittautumiseni -kohdassa pääsee myös maksamaan kevään kurssimaksut. Muista siirtyä sivun alaosaan Avoimet laskut -kohtaan.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/tyovaenopisto/ohjeitaopiskelijoille

Päivitetty 30.1.2023