Hyppää sivuvalikkoon

Tietoaineet

Tietokoneen näppäimistö.

Tiedon ainealueen monipuolisuus yllättää! Tutustu ihmismielen saloihin psykologian, oppimisen ja kasvatuksen kursseilla, laajenna maailmankuvaasi filosofian ja kulttuurien tuntemuksen parissa tai vahvista digitaalista osaamistasi tietotekniikan kursseilla. Voit myös kehittää käytännön taitoja, jotka tukevat aktiivista kansalaisuutta ja arjen hallintaa sekä mielekästä elämää.

Tieto- ja viestintätekniikan taitotasot

Tieto- ja viestintätekniikan kurssit on jaettu kolmeen eri taitotasoon, jotka auttavat sopivantasoisen kurssin valinnassa.

Henkilökohtaista tukea digi- ja verkkosivuklinikoilta

Työväenopiston digiklinikka tarjoaa apua arjen tietotekniikkapulmiin, kuten esimerkiksi uusien laitteiden käyttöönottoon tai älypuhelimien ja tietokoneiden ohjelmien harjoitteluun. Verkkosivuklinikalta saat tukea nettisivujen perustamiseen ja ylläpitämiseen. Opetuksen sisältö määräytyy aina opiskelijan omien tarpeiden mukaan. 

Varaa aika digi- tai verkkosivuklinikalle soittamalla koulutussuunnittelijalle numeroon 040 806 2362 (ma–pe klo 9–16). Yhden oppitunnin kesto on 45 min. Keväällä 2024 ensimmäisen opetustunnin hinta on 28 € ja sitä seuraavien 23 €. Tarkista ajantasainen hinta, kun varaat ajan.

Kristiina Kestinen
Filosofia, historia ja sukututkimus, kulttuuri, tietoa aktiiviseen kansalaisuuteen, ympäristö ja puutarha Koulutussuunnittelija
Puhelin:
040 806 2369

Sähköpostiosoite on muotoa [email protected].

Minna Kymäläinen
Oppiminen ja kasvatus, psykologia, Opinverstas Suunnittelija-opettaja
Puhelin:
040 820 2327

Sähköpostiosoite on muotoa [email protected].

Marianne Laakso
Tieto- ja viestintätekniikka Koulutussuunnittelija
Puhelin:
040 806 2362

Sähköpostiosoite on muotoa [email protected].

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/tyovaenopisto/tieto

Päivitetty 21.3.2024