Mainospinnat

Abribus-taulut ja medianäytöt

Tampereen kaupunki tarjoaa tapahtumajärjestäjille maksuttomia mainospaikkoja ympäri kaupunkia oleviin JCDecaux’n Abribus-mainostauluihin ja neljään katujen varsilla sijaitsevaan medianäyttöön. Mainostaulupaikkaa voivat hakea tapahtumatoimijat, jotka tuovat tauluissa esiin varsinkin maksutonta, kaikille suunnattua ohjelmallista sisältöä. Abribus-paikkojen haku on kerran vuodessa lokakuun alussa, ja medianäyttöpaikkoja voi hakea ympäri vuoden.

Mainostaja vastaa kaikkien mainosmateriaalien kustannuksista, ml. suunnittelu, painatus ja kuljetukset.

Vuoden 2024 abribus-paikkojen hakuaika on päättynyt. Vapaaksi jääneitä paikkoja voi tiedustella osoitteesta infopinnat (at) tampere.fi.

Abribus-taulujen ja medianäyttöjen ohjeet

Jonna Nyholm
Lisätietoja abribus- ja medianäyttöpaikoista Markkinointiasiantuntija
Puhelin:
040 674 3617

Banderollipaikat

Tampereen kaupungin tilaomaisuuden hallinta välittää banderollipaikkoja tapahtuman mainostamista varten. Varaaminen tapahtuu e-lomakkeella, linkki alla. Banderollien asennuksen ja poistamisen puolestaan hoitaa Tampereen Vera Oy. Paikka ja asennus ovat maksullisia.

Tapahtumailmoitustaulut

Tampereen keskustan alueella on yhteensä kymmenen tapahtumien mainostamiseen tarkoitettua maksutonta tapahtumailmoitustaulua. Nämä ilmoitustaulut ovat Tampereen kaupungin sijoittamia virallisia ilmoitustauluja. Julisteita tai muita mainoksia ei ole sallittua kiinnittää muualle.

Päivitetty 4.6.2024