Virtuaalinen Rulla

Kotonakin voi puuhata vaikka ja mitä! Virtuaalisen Rullan sivulla voi katsoa satutunteja, etsiä inspiraatiota Koko perheen puuhakorteista, tai taiteilla Rullan Kotipaja -ohjeiden avulla.

Rullan Kotipajat

Rullan Kotipajoissa vinkataan erilaisten taideteosten ja askarteluiden maailmaan, joita voi toteuttaa kotona.

Perunoista askarrellut perunamaahiset.

Loruillen, liikkuen, laulaen -pajat

Kulttuuripalvelut ovat jalkautuneet Tampereen neuvoloihin ja kulttuuripajoja tarjotaan säännöllisesti Tampereen jokaisessa neuvolapiirissä. Yksi kulttuuripajoista on "Loruttele, liikuskele, lauleskele", joka on tällä hetkellä linkittynyt 2kk-ikäisten vauvojen ryhmäneuvoloihin. Pajoja tarjotaan noin puolessa ryhmäneuvoloita. Vauvat ja vanhemmat pääsevät pajassa kokeilemaan minkälainen vaikutus musiikilla ja rytmeillä voi olla erilaisissa tilanteissa, joita vauvaperhe kohtaa.

Pajojen materiaalit ovat kaikkien tamperelaisten käytössä myös kotona Kaupunkikulttuuriyksikön ja Kulttuuriosuuskunta Uulun tuottaman materiaalipaketin ansiosta.

Loruillen, liikkuen, laulaen -pajavideot päivittyvät tälle sivulle keväällä 2023.

Vauva heiluttaa punaista sirkushuivia.

Koko perheen puuhakortit

Koko perheen puuhakortit rikastavat perheen yhteistä arkea. Korteissa on kullekin ikäryhmälle yhteensä kaksitoista omaa puuhakorttia, jotka innostavat koko perhettä heittäytymään, hulluttelemaan, kokeilemaan ja ihmettelemään.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/virtuaalinenrulla

Päivitetty 17.1.2023