Rullan kerhot ja kurssit

Rullan Perhekerho

Perhekerho on avoin, alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu teemallinen kerho. Ohjelma rakentuu eri teemojen esim. vuodenaikojen ja juhlien ympärille, ja myös perheiden toiveiden mukaisesti. Ohjelmassa on mm. musiikkia, sadutusta, leikkiä, vierailijoita ja pieni työpaja lapsille. Aikuisille kahvi- ja teetarjoilu.

Perhekerho torstaiaamuisin 26.1.–11.5.2023 klo 9–11 (poikkeuksena vko 9, jolloin perhekerhoa ei järjestetä). Ohjelmaosuus noin klo 9.30-10.

Katso perhekerhojen tarkempi aikataulu Rullan etusivun alaosasta.

Taapero istumassa Rullan elämystilan lattialla. Edessä muovisia lelueläimiä.

Monikulttuurinen kerho äideille ja lapsille

Kerhossa tehdään yhdessä musiikkia, taidetta ja tarinoita, ja keskustellaan sekä opitaan toisiltamme omien maidemme kulttuurista, perinteistä ja juhlista. Osallistujille tarjotaan tee/kahvi. Toiminta on avointa sekä maahanmuuttajille että suomalaisille. Kielet: arabia, kurdi, englanti ja suomi.

Monikulttuurinen kerho keskiviikkoisin 18.1.29.3.2023 klo 1012 (poikkeuksena vko 9, jolloin kerhoa ei järjestetä).

Ennakkoilmoittautumiset kulttuuriohjaaja Maiju Eroselle, [email protected] tai p. 044 486 3505.

Lapsi konttaa ulos isosta myyrän pesästä.

Rullan Taidetunti

Rullan taidetunnilla tutustutaan eri taidetekniikoihin ja tehdään ohjaajan kanssa askartelu, taideteos tai käsityö. Taidetunnit on suunnattu yli viisi vuotiaille lapsille.

Taidetunnit parillisten viikkojen lauantaisin 28.1.–20.5.2023. klo 9–10 ja 15-16.

Rullan Värikkäät -taidekerho

Kevään 2023 kerhoaikataulu ja sisältö päivittyy helmi-maaliskuun aikana.

Rullan Värikkäät on Rullan uusi taideharrastuskerho neurokirjon eli nepsy-lapsille. Kerhossa tutustutaan luovasti eri taiteenlajeihin. Syksyllä 2022 vuorossa oli kuvataide, ja kerhossa päästiin taiteilemaan erilaisin tekniikoin, kuten piirtämään, maalaamaan sekä muovailemaan.

Kerho on suunnattu 8-12-vuotiaille neurokirjon eli nepsy-lapsille.
Kerho on maksuton.
Ennakkotaitoja ei tarvitse olla.

Nepsy on lyhenne neuropsykiatrisista haasteista, jotka johtuvat aivotoiminnan rakenteellisesta ja toiminnallisesta poikkeavuudesta. Neuropsykiatrisia vaikeuksia ovat esimerkiksi ADHD ja ADD, Aspergerin oireyhtymä ja muut autismikirjon häiriöt, kehityksellinen kielihäiriö sekä Touretten oireyhtymä.
Lisätietoja nepsy-piirteistä>>

Piirretty Rulla-hahmo seisoo maalatun sateenkaaren päällä.

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/rullankerhotjakurssit

Päivitetty 24.1.2023