Rulla ryhmille

Lastenkulttuurikeskus Rulla tarjoaa ryhmille toiminnallisia näyttelykierroksia, näyttelyiden oheismateriaaleja sekä lainattavia lastenkulttuuripaketteja.

Tervetuloa Rullan näyttelykierroksille!

Ryhmille järjestetään elämyksellisiä ja toiminnallisia kierroksia Rullan ajankohtaiseen näyttelyyn. Toiminnallisuus voi olla esimerkiksi käsillä tekemistä, draamaa, sanataidetta tai tanssia. Ryhmien on aina varattava aika näyttelykierrokselle etukäteen verkkosivujen kautta, tai olemalla yhteydessä Rullaan.

Ilmoittautuminen avautuu noin viikko näyttelyn avautumisen jälkeen. Kierrokset ovat ryhmille maksuttomia.

Näyttelykierrokselle ilmoittautuminen ja vierailuohjeet

Liity Rullan ope-sähköpostilistalle

Jos olet kiinnostunut Rullan tarjonnasta ryhmille, voit ilmoittautua opettajien ja varhaiskasvattajien sähköpostilistalle. Listan jäsenille lähetämme postia mm. näyttelykierrosten varaamisesta. Lähetä tietosi koordinaattori Merja Kostamovaaralle, merja.kostamovaara(at)tampere.fi

Lainaa lastenkulttuuripaketti

Lainattavien lastenkulttuuripakettien avulla koulu- ja päiväkotiryhmät voivat tehdä omatoimisen matkan taiteen maailmaan. Paketit varataan maksutta käyttöön Lastenkulttuurikeskus Rullasta. Lainaaja vastaa itse paketin noudosta ja palauttamisesta. Matka-laukun kokoisessa paketissa tulevat mukana kaikki taidematkaan tarvittavat ohjeet ja välineet.

Lainattavat lastenkulttuuripaketit

Lainattavien lastenkulttuuripakettien esite

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/rullanryhmat

Päivitetty 10.1.2024