Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu

Tampereen seudun työväenopisto

Koronatilanne

HUOM! Tampereen seudun työväenopistossa noudatetaan alueellisen koronaohjausryhmän antamia Ulkoinen linkkisuosituksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on 5.1.2021 antanut suosituksen, jonka mukaan työväen- ja kansalaisopistojen sekä taiteen perusopetuksen kausi käynnistyy ja toteutuu toistaiseksi etäopetuksena niiltä osin kuin se on mahdollista. Poikkeuksen muodostavat alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten ryhmät, joissa opetus toteutetaan lähiopetuksena. Tiedotamme opiskelijoita kurssikohtaisesti.

Korona -viiruksesta kuvituskuva


Tiedotamme rajoitusten aikana alkavien kurssien opiskelijoita kurssikohtaisesti sen jälkeen, kun kurssin järjestelyt selviävät. Palaamme lähiopetukseen heti, kun viranomaissuositukset sen sallivat. Verkko-opetuskurssit alkavat normaalisti alkuperäisen opinto-ohjelman mukaan. Pyrimme huomioimaan mahdolliset muutokset kurssien kestossa ja järjestelyissä tarkistamalla kevätkauden kurssimaksuja toteutuneen laajuuden mukaan.

Seuraathan tiedotustamme opiston kotisivuilla: www.tampere.fi/tyovaenopisto. Kaupungin pandemiaryhmä käsittelee rajoituksia seuraavan kerran tiistaina 26.1.2021."Seuraavat käytännöt ovat voimassa toistaiseksi saakka:

  • Asiakaspalvelu avoinna klo 12.00-15.30, lyhyeen asiointiin.
  • Käytäthän maskia asioidessasi toimistossa. Koronarajoitusten vuoksi suosittelemme asiointia ensisijaisesti sähköisesti tai puhelimitse.
  • Henkilöstö on määrätty enenevässä määrin etätyöhön, mutta ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla
  • Opiston tiloissa ei voi kokoontua ja oleilla.
  • Seuraa tilanteen tarkentumista www.tampere.fi/tyovaenopisto


Tampereen seudun työväenopiston vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen toimipisteet seuraavat Korona-tilanteessa Suomen hallituksen ja Tampereen kaupungin antamia ohjeita.

Riskiryhmään kuuluvien tulee epidemian aikana välttää lähikontakteja, eikä lähiopetukseen osallistumista siksi suositella heille. Ulkoinen linkkiTHL: Vakavan koronavirustaudin riskiryhmät

Tietoa Koronan vaikutuksesta työväenopiston toimintaan löytyy Korona-sivulta .


Kuvaassa Sampolan pääsisäänkäynti. Seepiasävyinen kuva

Tervetuloa oppimaan, luomaan, kokeilemaan ja harrastamaan Suomen vanhimpaan kansalaisopistoon. Voit tutustua opiskelijoiden kurssikokemuksiin klikkaamalla ylläolevaa kuvaa

Kurssiesitteen sähköinen versio löytyy sivulta Ulkoinen linkkiKurssit

Tampereen seudun työväenopisto on Tampereen kaupungin omistama vapaa sivistystyön oppilaitos. Toimimme Tampereen ja Ylöjärven alueella järjestäen vuosittain yli 2000 kurssia. Kursseillamme käy yli 15 000 opiskelijaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Monipuolisilla opetuspalveluilla tuemme elinikäistä oppimista ja itsensä kehittämistä. Meillä voi opiskella muun muassa filosofiaa, historiaa, yli 20 eri kieltä, kirjallisuutta ja kirjoittamista, kulttuurien tuntemusta, kuvataidetta, kädentaitoja ompelusta taontaan, liikuntaa, musiikkia, psykologiaa, puutarhanhoitoa, ruuanlaittoa, tanssia, teatteria, tietotekniikkaa ja viestintää.

Pidempikestoista opetusta tarjoaa aikuisten käsityön taiteen, lasten ja nuorten sana- ja teatteritaiteen sekä lasten, nuorten ja aikuisten kuvataiteen perusopetus. Aikuisille on suunnattu myös kolmivuotinen kirjoittajakoulu - Viita-akatemia .

Kurssien lisäksi järjestämme kaikille avoimia ja maksuttomia yleisluentoja. Erityisesti kevätkauden lopulla työväenopiston ryhmät järjestävät esityksiä, konsertteja ja näyttelyjä.

Tervetuloa löytämään oppimisen ilo: tule ja ihastu!

Kuvassa puhuja pitää juhlaluentoa. Kukkia luentosalissa ja teksti: Tampereen seudun työväenopisto kaikkien huulilla.

Kuvassa kannettava tietokone, hiiri ja kuulokkeet kielen kuuntelutehtäviä varten

Väriä pinnalla näyttelyn mainoskuva, kuva koottu näyttelyn töistä.
Värejä pinnalla -verkkonäyttely

Tutustu korona -ohjeisiin ennen ilmoittautumista

Kuvassa paperisia euroseteleitä
Opintosetelialennus 67+ -lomake

Toimisto avoinna

Ma - Pe klo 12.00-15.00 (vko1) lyhyeen asiointiin.
Käytäthän maskia asioidessasi toimistossa.
Koronarajoitusten vuoksi suosittelemme asiointia sähköisesti tai puhelimitse.

Toimistot avoinna arkisin klo 12.00-15.30
Viikonloppuisin suljettu

Talviloma viikolla 9 (1-7.3.2021)