Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu

Tampereen seudun työväenopisto

Koronatilanne

HUOM! Tampereen seudun työväenopistossa noudatetaan alueellisen koronaohjausryhmän antamia Ulkoinen linkkisuosituksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Maamme hallituksen sulkutoimien edellyttämien alueellisten ja paikallisten linjausten mukaan työväenopisto jatkaa toimintaansa pääosin etäopetuksena. Myös lasten ja nuorten ryhmissä sekä lapsi-vanhempi ryhmissä siirrytään välittömästi etäopetukseen. Mahdollisista kurssikohtaisista poikkeuksista tiedotetaan ilmoittautuneille opiskelijoille tekstiviestillä.

Työväenopiston toimisto palvelee etänä toistaiseksi, sähköpostilla (tyovaenopisto(a)tampere.fi), puhelimitse (040 8016471) ja kotisivujen kautta chatillä. Seuraa myös kotisivujamme.

(Tiedot päivitetty 7.4.2021)

Korona -viiruksesta kuvituskuva


Tiedotamme rajoitusten aikana alkavien kurssien opiskelijoita kurssikohtaisesti sen jälkeen, kun kurssin järjestelyt selviävät. Palaamme lähiopetukseen heti, kun viranomaissuositukset sen sallivat. Verkko-opetuskurssit alkavat normaalisti alkuperäisen opinto-ohjelman mukaan. Pyrimme huomioimaan mahdolliset muutokset kurssien kestossa ja järjestelyissä tarkistamalla kevätkauden kurssimaksuja toteutuneen laajuuden mukaan.

Pirkanmaalla toimiva alueellinen pandemiaohjausryhmä eli "koronanyrkki" koordinoi alueellista viranomaistyötä ja toimenpiteitä viikoittain tiistaisin. Tiedotamme muutoksista kotisivuillamme.Seuraavat käytännöt ovat voimassa toistaiseksi:

  • Asiakaspalvelu avoinna klo 12.00-15.30 etänä, sähköisesti tai puhelimitse.
  • Henkilöstö on määrätty enenevässä määrin etätyöhön, mutta ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostilla
  • Opiston tiloissa ei voi kokoontua ja oleilla.
  • Seuraa tilanteen tarkentumista www.tampere.fi/tyovaenopisto
  • Maksunpalautukset katso Maksukäytäntö
    Maksujen palautuksissa on viivettä laskutuksen ruuhkautumisen vuoksi.

Tampereen seudun työväenopiston vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen toimipisteet seuraavat Korona-tilanteessa Suomen hallituksen ja Tampereen kaupungin antamia ohjeita.

Riskiryhmään kuuluvien tulee epidemian aikana välttää lähikontakteja, eikä lähiopetukseen osallistumista siksi suositella heille. Ulkoinen linkkiTHL: Vakavan koronavirustaudin riskiryhmät

Tietoa Koronan vaikutuksesta työväenopiston toimintaan löytyy Korona-sivulta .


Kuvaassa Sampolan pääsisäänkäynti. Seepiasävyinen kuva

Tervetuloa oppimaan, luomaan, kokeilemaan ja harrastamaan Suomen vanhimpaan kansalaisopistoon. Voit tutustua opiskelijoiden kurssikokemuksiin klikkaamalla ylläolevaa kuvaa

Kurssiesitteen sähköinen versio löytyy sivulta Ulkoinen linkkiKurssit

Tampereen seudun työväenopisto on Tampereen kaupungin omistama vapaa sivistystyön oppilaitos. Toimimme Tampereen ja Ylöjärven alueella järjestäen vuosittain yli 2000 kurssia. Kursseillamme käy yli 15 000 opiskelijaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Monipuolisilla opetuspalveluilla tuemme elinikäistä oppimista ja itsensä kehittämistä. Meillä voi opiskella muun muassa filosofiaa, historiaa, yli 20 eri kieltä, kirjallisuutta ja kirjoittamista, kulttuurien tuntemusta, kuvataidetta, kädentaitoja ompelusta taontaan, liikuntaa, musiikkia, psykologiaa, puutarhanhoitoa, ruuanlaittoa, tanssia, teatteria, tietotekniikkaa ja viestintää.

Pidempikestoista opetusta tarjoaa aikuisten käsityön taiteen, lasten ja nuorten sana- ja teatteritaiteen sekä lasten, nuorten ja aikuisten kuvataiteen perusopetus. Aikuisille on suunnattu myös kolmivuotinen kirjoittajakoulu - Viita-akatemia .

Kurssien lisäksi järjestämme kaikille avoimia ja maksuttomia yleisluentoja. Erityisesti kevätkauden lopulla työväenopiston ryhmät järjestävät esityksiä, konsertteja ja näyttelyjä.

Tervetuloa löytämään oppimisen ilo: tule ja ihastu!

Kuvassa puhuja pitää juhlaluentoa. Kukkia luentosalissa ja teksti: Tampereen seudun työväenopisto kaikkien huulilla.

Kuvassa kannettava tietokone, hiiri ja kuulokkeet kielen kuuntelutehtäviä varten

Pop Up -kurssit

Kevään kuluessa tulossa paljon uusia POP UP -kursseja, jos koronatilanne sen sallii

Tutustu korona -ohjeisiin ennen ilmoittautumista

Kuvassa paperisia euroseteleitä
Opintosetelialennus 67+ -lomake

Toimisto palvelee toistaiseksi etänä

Avoinna ma-to klo 12.00-15.30, pe 12.00 - 15.00. Palvelemme etänä; sähköisesti ja puhelimitse.

Vappuaattona 30.4. toimisto palvelee klo 12.00-14.00

Maksujen palautuksissa on viivettä laskutuksen ruuhkautumisen vuoksi.