Hyppää sivuvalikkoon

3. luokat

Lapsia istuu piirissä yhdessä ötökkä-roolihahmon kanssa kertomassa yhteistä tarinaa.

Sanan siivellä

Teatteri ja sanataide

3.-luokkalaisille suunnattu kokonaisuus innostaa oppilasta tarinoiden pariin kirjojen, teatterin ja sanataiteen avulla. Oppilas oivaltaa teatterin vuorovaikutteisuuden ja kokee jotain ainutkertaista yhdessä oman luokkansa kanssa. Hän tuottaa erilaisia tekstejä yksin ja yhdessä toisten kanssa sekä ymmärtää kirjoittamisen taiteellisena prosessina. Oppilas tutustuu paikalliseen kirjastoon, ja saa lukuvinkkejä ikätasolle sopivasta kirjallisuudesta. Ohjelmaan kuuluu teatteriesityksen katsominen sekä sanataidetyöpaja omalla koululla. Taidekaareen osallistumalla toteutetaan perusopetuksen opetussuunnitelmaa. Taidekaaren yhtenä päätavoitteena on vahvistaa oppilaan positiivista minäkuvaa kulttuurikasvatuksen avulla.

Taidekaaren toiminta 3.-luokkalaisille on aina kevätlukukaudella. Kevään 2025 ilmoittautuminen avautuu erityisopetuksen ryhmille perjantaina 15.11.2024 klo 10 ja yleisopetuksen ryhmille maanantaina 18.11.2024 klo 14

Yhteystiedot ja ilmoittautumislinkit löytyvät alapuolelta kokonaisuuden lisätiedoista.

HUOM. Tampereen kaupunginkirjaston oheissisällöksi tuottamat kirjavinkkaustuokiot sijoittuvat sekä syys- että kevätlukukaudelle. Vinkkausten osalta kirjasto on yhteydessä suoraan kouluihin.

Kokonaisuuden sisältö ja ilmoittautuminen

Päivitetty 24.4.2024