Hatanpään lukio vanhat 4

HaLussa saat olla oma itsesi

Hatanpään lukio, HaLu, on viihtyisä, kodikas ja sopivankokoinen lukio Tampereen keskustan kupeessa, vehreän Arboretumin vieressä. Tuemme opiskelijan itsetuntemusta ja vastuullisuutta omasta opiskelustaan sekä annamme hänelle vahvat eväät elämässä selviämiseen.

Yleislukion isäksi HaLu on musiikin (musiikki ja musiikkiteatteri) valtakunnallinen erityisen koulutustehtävän lukio. Musiikin tekemistä varten meillä on muun muassa äänitysstudio ja instrumenttiharjoitustiloja. Erityisessä koulutustehtävässä voit erikoistua soittamiseen, laulamiseen, musiikin tekemiseen, monipuoliseen ilmaisuun tai vaikkapa musiikkiteknologiaan - tai yhdistellä opintoja näistä kaikista.

Lukiossamme on noin 400 opiskelijaa. Opiskelija ei huku massaan, vaan saa hyvän ja henkilökohtaisen ohjauksen. Olemme panostaneet erityisesti juoheaan ryhmänohjaukseen. Opiskelija saa valinnoissaan apua. Musiikin lisäksi myös liikunnasta, matemaattis-luonnontieteellisistä aineista sekä ympäristöasioista on tarjolla runsaasti opintoja. Kansainvälinen toimintamme on vilkkainta Tampereella. Olemme mukana liikkuva opiskelu-hankkeessa. HaLu on kodikas, rento ja opiskeluun kannustava paikka.

Arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelema arvokas lukiorakennus on remontoitu ja modernilla teknologialla varustettu.

Päivitetty 12.10.2022