Hyppää sivuvalikkoon

8. luokat

Kahdeksasluokkalaiset tekevät ilmeikkäitä patsaita draamatyöpajassa.

Juonessa mukana

Teatteri ja draama

8.-luokkalaiset pääsevät Taidekaaren ja Taidetestaajien yhteistyön myötä tutustumaan teatteriin ja draamaan. Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton hallinnoima Taidetestaajat vie kaikki kahdeksasluokkalaiset korkealaatuiselle kulttuurilaitosvierailulle, ja vierailua täydentää Taidekaaren toiminnallinen työpaja. Tässä kokonaisuudessa oppilaat havainnoivat näkemäänsä ja kokemaansa sekä oppivat analysoimaan omaa tulkintaansa teoksesta ja keskustelemaan siitä ryhmässä. Työpajassa oppilaat tutustuvat kokonaisuuden teemoihin draaman keinoin. Kokonaisuuteen kuuluu Taidetestaajat-vierailu sekä Taidekaaren työpaja.

Taidetestaajat-toimintaa rahoittavat OKM, Suomen Kulttuurirahasto sekä Svenska kulturfonden ja toimintaa koordinoi Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto.

 

Taidekaaren toiminta 8.-luokkalaisille on syys- ja kevätlukukaudella määräytyen Taidetestaajien esitysaikataulujen mukaisesti. Koulukohtaiset ilmoittautumisajankohdat lukuvuonna 2024–2025 ovat:

19.8.2024 klo 14 Ahvenisjärven, Etelä-Hervannan, Sammon, Kaukajärven, Takahuhdin, Hatanpään, Kaarilan ja Linnainmaan koulut sekä Tampereen yliopiston normaalikoulu ja Tampereen kansainvälinen koulu Fista

18.11.2024 klo 14 Juhannuskylän, Tesoman, Lielahden, Kämmenniemen, Vuoreksen ja Wivi Lönnin koulut  

Kokonaisuuden sisältö ja ilmoittautuminen

Päivitetty 7.5.2024