Hyppää sivuvalikkoon

8. luokat

Kahdeksasluokkalaiset tekevät ilmeikkäitä patsaita draamatyöpajassa.

Juonessa mukana

Teatteri ja draama

Kahdeksansien luokkien kulttuurikasvatuskokonaisuudessa Taidekaari tekee yhteistyötä Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton hallinnoima Taidetestaajat-toiminnan kanssa. Taidetestaajat vievät vuosittain kahdeksasluokkalaiset kulttuurilaitosvierailulle ja vierailua täydentämään Taidekaari tarjoaa työpajan. Osallistuessaan tähän kokonaisuuteen oppilas on aktiivinen havainnoija. Hän oppii analysoimaan omaa tulkintaansa teoksesta ja keskustelemaan siitä ryhmässä. Työpajassa oppilaat tutustuvat kokonaisuuden teemoihin oman kehollisen ilmaisun kautta. Ohjelmaan kuuluu Taidetestaajat-vierailu teatterissa sekä Taidekaaren draamatyöpaja omalla koululla sekä osia yhteen sitova ajatteluläksy.

Taidetestaajat-toiminnan rahoittavat OKM, Suomen Kulttuurirahasto sekä Svenska kulturfonden ja sen organisoinnista vastaa Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto.

 

Taidekaari-toiminta 8.-luokkalaisille on syys- ja kevätlukukaudella määräytyen Taidetestaajien esitysaikataulun mukaan. Ilmoittautuminen avautuu kevätlukukaudella esityksiin tuleville (Hatanpään, Lielahden, Vuoreksen, Kaukajärven, Linnainmaan, Tesoman ja Juhannuskylän koulut sekä Tampereen yliopiston normaalikoulu) maanantaina 13.11.2023 klo 14. Tutustu sisältöihin alla ja ilmoittaudu mukaan.

Kokonaisuuden sisältö ja ilmoittautuminen

Päivitetty 22.1.2024