Hyppää sivuvalikkoon

7. luokat

Nuoret keskustelevat oppaan kanssa Sara Hildénin taidemuseolla.

Työpajakierrokset Sanoista kuviksi, Saran sekalaiset ja Fantastinen floppi

Monitaiteiset museokokonaisuudet

Toimiminen koulun ulkopuolisissa oppimisympäristöissä jatkuu 7. luokalla, jolloin sekä museokierros että työpaja ovat samalla kerralla. Toiminnassa rohkaistaan oppilasta ilmaisemaan ja perustelemaan omia mielipiteitään sekä toteuttamaan omia taiteellisia näkemyksiään. Oppilaan kyvykkyys kulttuurin kokijana ja tekijänä vahvistuu.

Kevään 2024 työpajakierrosten ajat on tiedotettu yleisopetuksen ryhmille etukäteen. Sanoista kuviksi -kokonaisuuteen on varattu ajat Ahvenisjärven, Etelä-Hervannan, Lielahden, Linnainmaan, Takahuhdin ja Vuoreksen 7. luokille. Saran sekalaiset -kierroksilla vierailevat Juhannuskylän, Kaarilan, Kämmenniemen, Tesoman ja Wivi Lönnin koulut. Fantastinen floppi -työpajakierrokset on varattu Hatanpään, Kaukajärven, Sammon ja Tampereen kansainväliseltä koulun sekä Tampereen normaalikoulun 7.-luokkalaisille. 

Erityisopetuksen ryhmille on varattu aikoja kaikista kolmesta kokonaisuudesta.

Kevätlukukausi on 7. luokkien Taidekaari-toiminnan aikaa. Alustavat aikataulut ilmoitetaan kouluille jo edellisen lukuvuoden puolella. Työpajakierrosten aikojen vahvistus alkaa erityisopetukselle perjantaina 10.11.2023 klo 10 ja yleisopetukselle maanantaina 13.11.2023 klo 14.

Kokonaisuuksien sisältö ja ilmoittautuminen lv 23-24

Päivitetty 30.1.2024