Luontokoulu Korento

Tampereen luontokoulu Korento

Yleistä

Tampereen luontokoulu Korento tukee varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja koulujen luonto- ja ympäristökasvatusta opetussuunnitelmien pohjalta. Toteutamme laajasti ulkona oppimisen pedagogiikkaa.

Luontokoulu tavoittaa vuosittain noin 4 500 varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen lasta, nuorta ja kasvattajaa koko päivän monialaisissa luontokoulupäivissä. Etusijalla ovat viskari- ja esikouluryhmät sekä 4. ja 7.luokat. Lisäksi luontokoulu tukee kasvattajia ja opettajia vuosittain erilaisilla koulutuksilla.

Luontokoulu Korento sijaitsee Tampereen Teiskon Terälahdessa upean metsän ja rauhoittavan joen äärellä. Viimeisin toimintakertomus löytyy Ajankohtaista-osiosta.

Tampereen luontokoulu toimii aktiivisesti valtakunnallisessa Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitossa  sertifioituna kehittämiskeskuksena, kuten myös alueellisessa Pirkanmaan ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmässä (PYY) ja paikallisessa Tampereen kaupungin Ekosivistys-tiimissä.

Yhteystiedot

Luontokoulu Korento
Niemikyläntie 14
34260 Terälahti
[email protected]

Jenni Skaffari
Kouluryhmät Ympäristökasvattaja
Phone:
040 801 6654
Taru Lindgren
Varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmät Ympäristökasvattaja
Phone:
050 516 3443

Seuraa meitä Instagramissa @tampereenluontokoulu 

Mappa.fi

Mappa.fi-palvelusta löytyy runsaasti materiaalia etäopetukseen. Mappa on ulkona oppimisen, ympäristökasvatuksen ja kestävän elämäntavan materiaalipankki.

Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/luontokoulu