Luontokoulu Korento

Yleistä

Tampereen luontokoulu Korento tukee varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja koulujen luonto- ja ympäristökasvatusta. Toteutamme myös laajasti ulko-opetuksen pedagogiikkaa.

Tampereen luontokoulu Korento tarjoaa maksuttomia luontokoulupäiviä tamperelaisille lapsille ja nuorille. Etusijalla ovat 5-7- vuotiaat sekä 4. ja 7. luokat.

Korennon tilat ovat Terälahdessa 37 kilometriä keskustasta. Ympäristö luonnon tutkimiselle on mitä parhain. Koulun ohi kulkee Kiimajoki, vieressä on monta kymmentä hehtaaria monimuotoista metsää, ja lähellä on myös kulttuuriympäristöä peltoineen.

Tampereen luontokoulu on mukana mm. valtakunnallisessa Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitossa  kehittämiskeskuksena (sertifioitu), sekä alueellisessa Pirkanmaan ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmässä (PYY), ja paikallisessa Tampereen kaupungin Ekosivistys-tiimissä.

Yhteystiedot:

Niemikyläntie 14

34260 Terälahti

[email protected]

Kouluryhmät:
Jenni Skaffari
puh. 040 801 6654
jenni.skaffari(@)tampere.fi

Esikoulu- ja varhaiskasvatusryhmät:
Anne Viitalaakso
puh. 050 516 3443
anne.viitalaakso(@)tampere.fi

Seuraa meitä Instagramissa @tampereenluontokoulu 

Mappa.fi

Mappa.fi-palvelusta löytyy runsaasti materiaalia etäopetukseen. Mappa on ulkona oppimisen, ympäristökasvatuksen ja kestävän elämäntavan materiaalipankki. Tampereen luontokoulu Korennon materiaaleja pääset katsomaan tästä linkistä: Mappa.fi

 

 

Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/luontokoulu