Luontokoulu Korento

Tampereen luontokoulu Korento

Yleistä

Tampereen luontokoulu Korento tukee varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja koulujen luonto- ja ympäristökasvatusta opetussuunnitelmien pohjalta. Toteutamme laajasti ulkona oppimisen pedagogiikkaa.

Luontokoulu tavoittaa vuosittain noin 5 000 varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen lasta, nuorta ja kasvattajaa koko päivän monialaisissa luontokoulupäivissä. Etusijalla ovat viskari- ja esikouluryhmät sekä 4. ja 7.luokat. Lisäksi luontokoulu tukee kasvattajia ja opettajia vuosittain erilaisilla koulutuksilla.

Luontokoulu Korento sijaitsee Tampereen Teiskon Terälahdessa upean metsän ja rauhoittavan joen äärellä. Luontokoulun toiminta on tarkkaan dokumentoitu perustamisvuodesta 2002 lähtien toimintakertomuksiin. 

Tampereen luontokoulu toimii aktiivisesti erilaisissa verkostoissa ja hallituksissa valtakunnallisessa Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitossa sertifioituna kehittämiskeskuksena, Ulko-opet ry:ssä, kuten myös alueellisessa Pirkanmaan ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmässä (PYY) ja paikallisessa Tampereen kaupungin Ekosivistys-tiimissä.
 

Ajankohtaista

Jenni Skaffari
Kouluryhmät Ympäristökasvattaja
Puhelin:
040 801 6654
Taru Lindgren
Varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmät Ympäristökasvattaja
Puhelin:
050 516 3443

Seuraa meitä Instagramissa @tampereenluontokoulu 

Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/luontokoulu