Luontokoulu Korento

Tampereen luontokoulu Korento

Yleistä

Tampereen luontokoulu Korento tukee varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja koulujen luonto- ja ympäristökasvatusta opetussuunnitelmien pohjalta. Toteutamme laajasti ulkona oppimisen pedagogiikkaa.

Luontokoulu tavoittaa vuosittain noin 4 500 varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen lasta, nuorta ja kasvattajaa koko päivän monialaisissa luontokoulupäivissä. Etusijalla ovat viskari- ja esikouluryhmät sekä 4. ja 7.luokat. Lisäksi luontokoulu tukee kasvattajia ja opettajia vuosittain erilaisilla koulutuksilla.

Luontokoulu Korento sijaitsee Tampereen Teiskon Terälahdessa upean metsän ja rauhoittavan joen äärellä. Toimintakertomukset perustamisvuodesta 2002 löytyvät täältä: https://www.tampere.fi/sites/default/files/2023-03/toimintakertomukset_v._2002-_.pdf

Tampereen luontokoulu toimii aktiivisesti valtakunnallisessa Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liitossa  sertifioituna kehittämiskeskuksena, kuten myös alueellisessa Pirkanmaan ympäristökasvatuksen yhteistyöryhmässä (PYY) ja paikallisessa Tampereen kaupungin Ekosivistys-tiimissä.

Yhteystiedot

Luontokoulu Korento
Niemikyläntie 14
34260 Terälahti
[email protected]

Jenni Skaffari
Kouluryhmät Ympäristökasvattaja
Puhelin:
040 801 6654
Taru Lindgren
Varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmät Ympäristökasvattaja
Puhelin:
050 516 3443

Seuraa meitä Instagramissa @tampereenluontokoulu 

Mappa.fi

Mappa.fi-palvelusta löytyy runsaasti materiaalia etäopetukseen. Mappa on ulkona oppimisen, ympäristökasvatuksen ja kestävän elämäntavan materiaalipankki.

Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/luontokoulu