14.6.2022 09.47
Saksilla kaavapaperia leikkaavat kädet ja neulatyyny pöydällä.
Käsityön taiteen perusopetuksessa opiskelijat tutustuvat opintojen aikana monipuolisesti eri tekniikoihin.

Haku aikuisten käsityön taiteen perusopetukseen jatkuu 21.8. saakka

Ilmoittautuminen 29.8.2022 alkaviin käsityön taiteen perusopetuksen opintoihin on käynnissä, ja haku jatkuu sunnuntaihin 21.8.2022 klo 23.59 saakka.

Lukukausimaksu (134 € syyslukukaudella ja 134 € kevätlukukaudella) kattaa taiteen perusopetuksen, mutta materiaalit opiskelija hankkii pääsääntöisesti itse. Opinnot on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille aikuisille.

Taiteen perusopetus tarjoaa mahdollisuuden tavoitteelliseen käsityön ja taiteen opiskeluun asiantuntijoiden ohjauksessa. Tavoitteena on kehittää opiskelijan ilmaisullisia valmiuksia sekä materiaalin ja tekniikan hallintaa. Opintoja voi hyödyntää myös esimerkiksi työtä tukevana ammatillisena täydennyskoulutuksena tai ammatillisiin opintoihin.

Opintoihin sisältyy lähiopetustunteja ja opiskelijan itsenäistä työskentelyä. Opetustunnit pidetään lukuvuonna 2022–2023 maanantai-iltaisin Ylöjärvellä, ja lisäksi opetusta on muutamina lauantaipäivinä. Seuraavina lukuvuosina opetusta voidaan järjestää sekä Ylöjärvellä että Tampereella.

Käsityön taiteen laaja oppimäärä koostuu perusopinnoista (30 op, 800 tuntia), joiden kesto on noin 4 vuotta, ja syventävistä opinnoista (19 op, 500 tuntia), jotka kestävät noin 2 vuotta. Opinnoista annetaan Opetushallituksen vahvistamien perusteiden mukainen todistus.

Opintoihin ilmoittaudutaan verkossa, ja opiskelijat valitaan opintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä. Valituille opiskelijoille ilmoitetaan viikolla 34, ja opinnot alkavat infolla maanantaina 29.8. klo 17.15–20.15.

Lisätietoja antaa suunnittelijaopettaja Ulla Tujula.

Ilmoittaudu käsityön taiteen perusopetukseen

Voit ilmoittautua käsityön taiteen perusopetukseen helposti verkossa kurssi-ilmoittautumissivustolla.

Suunnittelijaopettaja Ulla Tujula
Puhelin:
050 390 4618
Teksti: Anna-Katariina Maksimoff
Kuvat: Suvi Roselli
Jaa sosiaalisessa mediassa