Hyppää sivuvalikkoon

Tilavuokraus

Sampolan pääaulan portaat, joiden päässä on patsas.

Tampereen seudun työväenopisto vuokraa Sampolan tiloja myös ulkopuolisille toimijoille. Sampolassa toimivat Tampereen työväenopiston lisäksi Tammerkosken lukio ja Sampolan kirjasto.

Vuonna 1962 valmistuneen ja vuonna 2012 peruskorjatun Sampolan suunnittelivat arkkitehdit Timo Penttilä ja Kari Virta, ja Sampolan kirjastorakennuksen arkkitehti Matti Silvennoinen vuonna 2003.

Erityisesti opiston lukukauden ulkopuolella on tiloja hyvin vapaana.

Yleistä vuokrattavista tiloista

  • Juhlasaliin mahtuu 534 henkilöä. Juhlasalin äänipöytänä toimii Yamaha QL 5 ja valopöytänä ETC Gio@5. Lisätietoa AV-tekniikan laitteistosta ja kytkentämahdollisuuksista saa pyydettäessä Sampolan vahtimestareilta, joiden yhteystiedot näet alla.
  • Auditorioon mahtuu 200 henkilöä. Auditoriossa on valmiina esitystekniikka ja suoraan toimivia langattomia mikrofoneja 4 kpl.
  • Sampolan alakerrassa on 200 m² ja 100 m² toiminnallisen opetuksen tilat Marjatta- ja Severi-salit.
  • ATK-luokassa on opetustilat 17 opiskelijalle.
  • Lisäksi vuokrattavana on tavallisia luokkia, joissa varustuksena on tietokone, projektori, dokumenttikamera ja älytaulu.

Tilavuokraus tapahtuu Tampereen kaupungin tilavuokrauslomakkeella.

Sampolan tilojen tilavarauslomake

Tutustu Sampolan tiloihin

Tietoa toimipisteiden esteettömyydestä löydät kotisivujemme Esteettömyys-osiosta.

Tarkat, tilakohtaiset esteettömyystiedot löydät Varaamosta.

Tilavuokraushinnat

Sampolan tilojen vuokrauksessa käytetään voimassa olevia kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan päätöksen mukaisia listahintoja. Annamme listahinnoista poikkeavia tarjouksia vain todella suurissa tilaisuuksissa. Tilavuokrausdokumentit-kohdasta voi tutustua hinnastoihin, ehtoihin ja tilojen istuinkarttoihin.

Varauksen vahvistuksen yhteydessä annetaan vuokraajalle laskelma vuokrista ja muista kustannuksista varauslomakkeen mukaisesti. Muita kustannuksia voivat olla esimerkiksi vahtimestarin ja teknisen henkilöstön palvelut sekä siivous ja mahdollinen tekniikkatilan vuokra.

Vuokraajan tulee määritellä vuokra-aika siitä, kun saapuu Sampolaan aina siihen asti, kun viimeinen poistuu Sampolasta. Työväenopisto suunnittelee vahtimestarien työvuorot varausten mukaan. Myös teknisen henkilöstön aika tulee määritellä sen mukaan milloin ääni- tai valohenkilön tulisi olla paikalla. Ääni- ja valosuunnittelu eivät kuulu ääni- ja valomiesten tehtäviin.

Lopulliseen vuokralaskuun lisätään alkuperäisen varauksen ulkopuolinen käyttöaika ja mahdolliset lisätilat, joita ei varauksessa ollut mainittu sekä tarvittavan työvoiman lisäkulut. Suuremmissa tilaisuuksissa vuokralainen maksaa myös tilojen lisäsiivouksen oheisen hintaliitteen mukaisesti. Useamman päivän varauksissa lisävälisiivouksesta sovitaan erikseen.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin asiakkaan varausajan perumisen päättymisaikaan saakka.

Tilavuokrausehdot

Sampola käyttää vuokrattavia tiloja ensisijaisesti omaan toimintaansa. Tiloja vuokrataan niiden ollessa vapaina. Vuokraajan tulee tutustua alla olevasta liitelistassa näkyviin Sampolan tilavuokrausehtoihin huolellisesti.

Tampereen seudun työväenopisto noudattaa Tampereen kaupungin yleisiä varausehtoja tilavuokrauksessa.

Tampereen kaupungin yleiset varausehdot

Tilojen vuokrauksista voi tiedustella vahtimestareilta

Puh. 040 869 8183
[email protected].

Vahtimestarit ovat tavoitettavissa työväenopiston opetuskausien aikana ma–pe klo 8.00–20.00, muulloin varmimmin klo 9.30–15.00.

Vaatesäilytys- ja kahviopalveluiden yhteistyökumppanit

Vaatesäilytyspalveluja voit tilata Tampereen seudun työväenopiston opiskelijat ry:ltä numerosta 0400 994 767.

Kahviopalveluja voit tilata Pirkanmaan Voimialta kahvion aukioloaikoina puh. 040 806 3288 klo 8.00–15.00, puh. 040 806 3407 klo 15.00 jälkeen tai sähköpostitse [email protected].

Tämän sivun löydät myös osoitteella tampere.fi/tyovaenopisto/tilavuokraus

Päivitetty 12.4.2024