Tampereen lyseon lukio

Tervetuloa Relluun!

Hae Relluun!

Tampereen lyseon lukion eli Rellun lisähaku lukiopaikkoihin on auki ke 22.6. klo 8.00 - ti 28.6. klo 23.59! Haku on auki kaikille perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen hakeutuneille, eli myös jo opiskelupaikan toiselta asteelta saaneille. Paikat täytetään keskiarvojärjestyksessä ja alin keskiarvoraja on 7,5. Nyt rohkeasti hakemaan!

Enemmän kuin vain koulu – Tampereen lyseon lukio

Paremmin Relluna tunnetussa Tampereen lyseon lukiossa kunniakkaat 140 vuoden perinteet kohtaavat 2020-luvun opiskelijan tarpeet. Pyynikintorin laidalla toimiva Rellu on laadukas ja ajassa kiinni oleva nykylukio, jossa opiskelijalle on tarjolla monenlaisia väyliä ja keinoja oman tulevaisuutensa rakentamiseen. 

Lukion seinien sisällä toimii kolme erilaista suuntautumisvaihtoehtoa: yleislukio, yhteiskuntatiedelinja (entinen Eurooppa-linja) ja kansainväliseen International Baccalaureate -tutkintoon johtava englanninkielinen IB-linja. Rellussa on tarjolla laaja valikoima oppiaineita, joiden lisäksi opiskelijan on mahdollista valita opintojaksoja muista Tampereen kaupungin lukioista ja verkkotarjottimelta.

Lukiomme osaaville ja motivoituneille opettajille on tärkeää opiskelijoiden hyvinvointi, tukeminen ja taitojen kehittäminen. Yleissivistävän luonteensa lisäksi Rellu opettaa elämisen taitoja monella eri saralla.

Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/lyseonlukio