Hyppää sivuvalikkoon

Saapumisohjeet Laikkuun

Saapuminen bussilla ja ratikalla

Kulttuuritalo Laikun lähellä on useita bussipysäkkejä Keskustorilla, Hämeenkadulla ja Aleksis Kiven kadulla. Ajantasaiset paikallisliikenteen bussiaikataulut löydät Nyssen reittioppaasta. Kirjoita määränpääksi Laikun osoite Keskustori 4, jolloin saat myös kävelyohjeet päätepysäkiltä perille.

Ratikan linja numero 3 kulkee pitkin Hämeenkatua. Lähin Laikkua oleva pysäkki on Keskustori, josta on 250 metrin kävelymatka Laikkuun.
 

Saapuminen jalan ja polkupyörällä

Laikku sijaitsee hyvien kevyen liikenteen yhteyksien varrella. Laikkua ympäröi Kirjastonpuisto, jossa kulkee useita kävelyteitä ja yhdistettyjä kevyen liikenteen väyliä. Laikun pihasta löytyy myös pyörätelineitä.

Saapuminen autolla ja pysäköinti

Laikussa ei ole parkkipaikkoja. Lähimmät parkkipaikat sijaitsevat Keskustorilla, Frenckellin aukiolla ja pysäköintitalo P-Frenckellissä (Frenckellinaukio 3). Lähimmät liikuntaesteisten parkkipaikat ovat Keskustorin parkkialueella. Laikun normaalit liikuntaesteisten parkkipaikat eivät ole käytössä vuonna 2024 käynnissä olevan julkisivuremontin vuoksi. Lisätietoa, muun muassa muiden parkkipaikkojen ja -talojen sijainnit, löydät Pysäköintipaikat-sivulta.

Saapuminen muualta Suomesta

Tampereelle on hyvät kulkuyhteydet myös junalla ja linja-autoilla. Tampereen rautatieasemalta (Rautatienkatu 25) matkaa Laikulle on noin 500 metriä ja linja-autoasemalta (Hatanpään valtatie 7) noin 800 metriä. Ajantasaiset juna-aikataulut näet VR:n sivuilta. Linja-autojen kaukoliikenteen aikataulut näet Matkahuollon sivuilta.

Päivitetty 9.4.2024