Hyppää sivuvalikkoon

Palaute Tampereen seudun työväenopistolle

Haluatko antaa meille palautetta? Onko mielessäsi kurssiehdotus?

Voit jättää Tampereen seudun työväenopistolle palautetta ja kurssitoiveita milloin tahansa. Palautteen voi jättää halutessaan nimettömästi. Jätäthän yhteystietosi, jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä. Kaikki palaute on meille arvokasta.

Palaute

Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta, kehitysehdotuksia ja ideoita Tampereen seudun työväenopistolle. Palautteet käsitellään Tampereen kaupungin Hallintoyksikköön kuuluvassa Tampereen palvelupisteessä ja toimitetaan työväenopistoon. Jos toivot vastausta, muistathan täyttää yhteystietosi lomakkeeseen ja laittaa valinnan "Haluan, että minuun otetaan yhteyttä".

Huomaathan, että palautelomakkeella ei voi hoitaa työväenopiston maksuihin/palautuksiin liittyviä asioita tai perua kursseja. Ota näissä asioissa suoraan yhteyttä työväenopistoon osoitteella [email protected].

Ethän kirjoita palautteeseen arkaluontoisia tietoja, kuten henkilötunnusta.

Yhteystiedot lähettäessään asiakas hyväksyy tietojen tallentamisen kaupungin järjestelmiin ja niiden käytön tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Katso lisätiedot Tietosuoja ja tiedonhallinta

Kenttä on pakollinen täyttää.
Hyväksyn, että yhteystietoni tallentuvat kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.
Katso lisätietoa Tampere.fi-sivuilta Tietosuoja ja tiedonhallinta
Jätä yhteystietosi, kun toivot yhteydenottoa.
Päivitetty 1.2.2023