Kodin ja koulun yhteistyö

Yleiset käytännöt

Vanhempainyhdistys

Fista Parents' Association ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton vanhempainyhdistys, joka toimii kodin ja koulun yhteistyötahona. Vanhempainyhdistystoiminta on mahdollisuus tutustua toisiin perheisiin, pitää hauskaa ja vaikuttaa lastemme koulumaailmaan. Erityisosaamista ei vaadita, ainoastaan kiinnostusta ja sitoutumista vähintään lukuvuodeksi.

Vanhempainyhdistys pyrkii omalla toiminnallaan edistämään fistalaisten oppilaiden hyvinvointia, esim. osallistuminen yhteisöllisen oppilashuoltotyöryhmän toimintaan, säännölliset yhteistyötapaamiset rehtorien kanssa sekä yhteistyö muun henkilökunnan kanssa. Tampereen kaupungin tasolla vaikuttaminen tapahtuu Tampereen Vanhemmat ry kautta. Sen lisäksi kuulumme valtakunnalliseen Suomen Vanhempainliittoon.

Vaikuttamistyön lisäksi teemme varainkeruuta erilaisissa tapahtumissa mm. Halloween, The World in Tampere, Kodin ja Koulun Päivä ja FISTA Family Day. Tämä mahdollistaa mm. pienen avustuksen kuudesluokkalaisten luokkaretkikassaan, erilaiset hankinnat koululle (esim. kirjoja kirjastoon), kevätjuhlaruusut yhdeksäsluokkalaisille, luentoja fistalaisille perheille ja viimeisimpänä koulun maskotin. 

Kokouksista ja tapahtumista ilmoitetaan Wilma-viesteillä. Lisätietoja [email protected] tai Instagramissa @fistaparents.

Päivitetty 18.6.2024