Kodin ja koulun yhteistyö

Yleiset käytännöt

Vanhempainyhdistys

Messukylän koulun vanhempainyhdistyksen toiminnan tavoitteena on edistää kodin ja koulun yhteistoimintaa. Yhdistyksen kautta koulun ja esikoulun vanhemmilla on mahdollisuus osallistua koulua ja kasvatusta koskevaan keskusteluun ja toimintaan.

Vanhempainyhdistys hankkii uusia välituntivälineitä, järjestää erilaisia tapahtumia, avustaa luokkaretkissä ja stipendeissä ja järjestää koulukuvauksen.

Varoja toimintaan saadaan yhdistyksen jäsenmaksun lisäksi esimerkiksi pitämällä kahviota koululla järjestettävien tapahtumien yhteydessä. Ilmoittautumalla mukaan apulaislistallemme, voit olla mukana tässä tärkeässä työssä. Apulaislistalle ilmoittautuminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta saat aina ennen tapahtumia sähköpostia, jossa kysellään mahdollisuuksistasi auttaa esimerkiksi kahvinkeittämisessä tai leipomisessa. Kerätyt varat käytetään suoraan lapsesi ja muiden Messukylän koulun oppilaiden hyväksi.

Vuosikokouksen valitsema johtokunta kokoontuu noin viisi kertaa vuodessa. Kokoukset ovat kaikille huoltajille avoimia, kysy lisätietoja alla olevasta sähköpostiosoitteesta.

[email protected]

Messukylän vanhempainyhdistyksen nettisivut

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Päivitetty 17.11.2023