Hyppää sivuvalikkoon

Vieraile

Laikkuun on helppo tulla vierailemaan, nauttimaan taiteesta ja kulttuurista − tai vain olemaan. Tutustu ympäri taloa esillä oleviin taidenäyttelyihin tai osallistu lähes päivittäin järjestettäviin tapahtumiin. Sisään voi astua aina ovien auki ollessa. Näyttelyihin ja useisiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Kulttuuritalo Laikku

Osoite:
Keskustori 4 33100 Tampere
Puhelin:
040 8062330 (puhelin, pvm/mpm)

Voit myös järjestää vuokrata Laikun tiloja omien tapahtumien ja kokousten järjestämiseen. Laikun ohjelmistoa tuottavat sadat tapahtumajärjestäjät ja esiintyjäryhmät.

Laikun toiminnasta vastaa Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö, jonka toimisto on myös talossa. Laikussa toimivat vakituisesti myös Lastenkulttuurikeskus Rulla, Järjestöhautomo, Nuorisoseurat Lounais-Suomi, Kansainvälinen toimintakeskus, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Taiteen edistämiskeskuksen Tampereen toimipiste.  

Laikku on Tampereen entinen pääkirjasto. Talo on saanut nimensä tamperelaisten tavasta kutsua kirjastoa lainakirjastoksi eli lainastoksi. Lainasto-sana muuttui sitten Tampereen murteella Laikuksi.

Laikun henkilökunta

Irma Puttonen
Näyttelytoiminta Johtava koordinaattori
Aliisa Piirla
Tapahtumatuotanto ja tapahtumajärjestäjien neuvonta Koordinaattori
Puhelin:
050 523 2134
Kaija Ryynänen
Tilavarausten laskutus Palveluesimies
Puhelin:
044 486 3504
Merja Vihinen
Kulttuurityöntekijä
Puhelin:
040 687 6910
Olli Riihitupa
AV-tekniikka Vahtimestari
Veikko Juntunen
AV-tekniikka Vahtimestari
Puhelin:
044 430 9642
Päivitetty 27.6.2023