Lasten taidetta esillä taideistutuslaatikoissa

Tänä keväänä on mahdollista nähdä eskareiden ja pienten oppilaiden tekemää taidetta Tampereen puistoalueilla.

Keväisten kukkien seurana on taideistutuslaatikoissa tärkeitä viestejä lippuihin kirjattuina, kasvavia veistoksia ja suojapaikkoja pikkuotuksille sekä värikkäitä eläimiä. Teoksia laatikoihin ovat tehneet esiopetuksen oppilaat Taidekaaren työpajoissa, joiden teemoja ovat olleet arkkitehtuuri, julkinen taide ja kaupunkiluonto.


Taideistutuslaatikoita on nähtävillä:
viikoilla 16-19 Pyynikin kirkkopuistossa
viikoilla 17-20 Finlaysonin kirkon edustalla
viikoilla 18-21 Sorsapuistossa 


Laatikot ovat osa Lasten gallerian toimintaa, jonka tavoitteena on nostaa esiin lasten taidetta julkiseen tilaan. Lasten gallerian toiminnasta vastaa Tampereen kaupungin lastenkulttuuri. Taideistutuslaatikot on toteutettu Tampereen kaupungin Taidekaari-kulttuurikasvatusohjelman ja vihersuunnittelun, Tampereen Infran ja Tampereen seurakuntayhtymän yhteistyönä.

Lisätietoa: museolehtori Janina Ahlfors, 0400 376 580 tai [email protected]
 

Teksti: Liisa Aholainen, Janina Ahlfors
Kuvat: Janina Ahlfors
Jaa sosiaalisessa mediassa