Tummaverkkoperhonen

Perusopetus

Luontokoulu tukee koulujen ympäristökasvatusta

Luontokoulu tarjoaa koulujen luonto- ja ympäristökasvatuksen tueksi erilaisia opetuspäiviä. Luontokoulussa opiskellaan luonnon ympäristössä itse kokeillen, tutkien ja tuntien. Ohjelmatarjonta luontokoulussa perustuu voimassa olevaan perusopetuksen opetussuunnitelmaan ja se on liitettävissä kiinteäksi osaksi luokan muuta opiskelua.

Luontokoulupäivää pääsevät suuren kysynnän takia viettämään Terälahteen vain tamperelaiset luokat. Luokka-asteista 4. ja 7. luokat ovat etusijalla. Kaikki määräajassa hakeneet seitsemännet luokat pääsevät luontokouluun. Loput päivät jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä – joskin myös se, että opettaja ei ole koskaan päässyt luontokouluun, voi auttaa mukaan sovittamista. Ilmoittautuminen luontokouluun onnistuu ilmoittautumislomakkeella.

"Ohjeet luontokoulupäivään"-linkistä löydät tietoa luontokoulupäivän käytännön järjestelyistä. Ilmoittautuminen ja tiedot valittavina olevista ohjelmista löytyvät oikealla olevasta valikosta. Kalenterista voit tarkastaa ryhmälle varatun päivän.

Ohjeet luontokoulupäivään

OHJELMA

Ohjelmista tulee omat alasivunsa viimeistään elokuussa 2022. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaisia toiveita luontokoulupäivään liittyen. Ohjelmien sisältöjä myös muutetaan toiveen mukaan sopiviksi.

Koulujen lukuvuoden 2022-2023 luontokoulukalenteri on täynnä. Yhteyshenkilöille on ilmoitettu sähköpostilla.

 

Päivitetty 20.5.2022