Hatanpään lukion uudet ylioppilaat syksy 2023, ONNEA!!

Onnea kaikille uusille ylioppilaille! Olemme valtavan ylpeitä teistä jokaisesta!!!


Hatanpään lukion uudet ylioppilaat syksyllä 2023:

Cousins Lelah, Huovinen Simo, Jokihaara Jimi, Karlson Dominique, Kiviranta Elisa, Lammi Venny-Kaisa, Leinonen Emmi, Lindstén Oona, Montin Karolina, Paasivirta Tinja, Penttilä Kiira, Piispanen Aale, Pyykkönen Henna, Pääkkönen Olivia, Salo Netta, Salo Roope, Salo Sanele, Sulunsilta Fanny, Toratti Olivia, Turunen Lenni.

Opiskelijoiden henkilökohtaiset tulokset eli kunkin suoritetun kokeen arvosanat ja pisteet näkyvät Wilmassa. Näet kunkin aineen arvosanan ja pisteet avaamalla lomakkeen "Lukio: Ylioppilaskokeiden tulokset".

Syksyn 2023 ylioppilasjuhla järjestetään tiistaina 5.12. kello 12.15 alkaen. Juhla kestää noin puolitoista tuntia. 

Juhla järjestetään Hatanpään peruskoulun liikuntasalissa, Haapakuja 2. Kaikki ylioppilaiden perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita, emme rajoita osallistujien määrää. Vieraiden toivotaan istuvan salin permannolla, ei sivukatsomossa. Ajoneuvojen pysäköinnille ja alueelle saapumiselle kannattaa varata aikaa. Koulujen pihoissa on arkisin kouluaikaan pysäköinnin rajoituksia ja suosittelemme pysäköimään alueen katujen varsille.

Ylioppilasjuhlan ohjelmaharjoitus on maanantaina 4.12. kello 12.15-15. Kaikkien ylioppilaiden juhlaharjoitus on maanantaina 4.12. kello 15-16. Uusien ylioppilaiden tulee olla tuolloin paikalla, mukana oma ylioppilaslakki nimilapulla varustettuna. Harjoitusten jälkeen lakkisi jää koululle odottamaan seuraavan päivän juhlaa. Jos et pääse lakkiaisharjoituksiin, ole yhteydessä juhlien koordinaattorina toimivaan liikunnan lehtori Mirva Ikolaan wilmalla tai sähköpostitse. 

Opiskelija näkee arvostellut YO-koesuoritukset Oma Opintopolku - palvelussa

Tutkinnon tulokset ovat saapuneet YTL:sta lukiolle 9.11.2023. Olemme siirtäneet tulokset näkyviin wilmassa

Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18- vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Oma Opintopolku - verkkopalvelussa 10.11.2023 alkaen. Alustavan arvostelun suorittaneet opettajat ja rehtorit näkevät suoritukset lautakunnan arvostelupalvelussa samasta ajankohdasta alkaen.

Luovutamme ylioppilaiden nimet julkaistavaksi YLE:lle ja Aamulehdessä. Jos et halua nimeäsi mainittavan, olethan ilmoittanut siitä lukiosihteeri Jaanalle viimeistään 4.11.

Lisätietoa tutkintotulosten ja koesuoritusten katsomisesta on lautakunnan verkkosivuilla.

Kokelas tai alle 18-vuotiaan kokelaan huoltaja voi tehdä perustellun oikaisuvaatimuksen 14 vuorokauden kuluessa. Ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseen ovat lautakunnan verkkosivuilla.

Kokelas tai alle 18-vuotiaan kokelaan huoltaja voi tehdä perustellun oikaisuvaatimuksen 14 vuorokauden kuluessa. Ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseen ovat lautakunnan verkkosivuilla.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa