Hullu prinssi 2.4 -fantasiamusikaali saa ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterissa pe 12.4. - liput myynnissä nyt!

Hatanpään lukion ja Tampereen Työväen Teatterin yhteistyöproduktio Hullu prinssi 2.4 eli totuus siitä, miten haarukka tuli Suomeen harjoituskausi on käynnissä. Liput ovat myynnissä nyt TTT:n nettivuilla. Yhteistyöproduktiossa on mukana yli 100 nuorta eri toisen asteen oppilaitoksista.

Hullu Prinssi on romanttinen fantasiakomedia 2000-luvun tytöstä, joka Mark Twainin ja Jalmari Finnen tarinoiden hengessä siirtyy mielikuvituksessaan Katarina Jagellonican ja Suomen herttua Juhanan hääpäivään vuonna 1562. Hän kohtaa muun muassa hovimiehet Rosenkrantzin ja Guildensternin, lukuisia Turun herttuahovin tunnistettavia hahmoja sekä kiireisen kirjurin nimeltä Finne. Martina rakastuu kuvitelmissaan prinssi Magnus Vaasaan eli tarina kertoo vaihtoehtoisen selityksen sille, mistä Ruotsin historian hullu Vaasa-prinssi eläessään houraili.

Ainutlaatuisessa yhteistuotannossa mukana ovat Hatanpään lukio, Tammerkosken lukio, Sammon keskuslukio, Tampereen konservatorio, Pirkanmaan musiikkiopisto ja ammattiopisto Tredu. Suuren näyttämön mittakaavat täyttävän tuotannon valmistumiseen tarvitaan noin 200 henkilöä. Noin 70 Hatanpään lukion, Tampereen Konservatorion ja Pirkanmaan musiikkiopiston opiskelijaa on näyttämöllä, 100 musikaalin taustatehtävissä ja lisäksi musikaalin suunnittelijoina sekä opiskelijoiden työn ohjaajina on eri oppilaitosten opettajia ja lisäksi useita taiteen ammattilaisia.


Ohjaus Mikko Bredenberg
Apulaisohjaaja Johanna Kaipainen (Hatanpään lukio)
Kapellimestarit Anu Rasimus ja Aki Lahnajoki (Hatanpään lukio)
Koreografia Riikka Puumalainen (Tanssiteatteri Tsuumi)
Pukusuunnittelu Joanna Weckman
Valo-, video- ja lavastussuunnittelu Jaakko Sirainen
Äänisuunnittelu Jarkko Tuohimaa
Maskit ja kampaukset Susan Vehniäinen
Nukketeatteritaiteilija Mira Taussi
Lauluvalmentaja Petra Karjalainen
Säveltäjä Maija Koskenalusta
Käsikirjoittaja Hanna Suutela

 

Vastuuopettaja oppilaitoksissa Anu Rasimus (tuottaja, Hatanpään lukio), Jaana Marttila ja Tuukka Seppälä (Tammerkosken lukio), Reetta Aarre-Ahtio, Pasi Ojala ja Anu Silvennoinen (Tampereen konservatorio), Sanna Tikka (Sammon keskuslukio), Susan Vehniäinen ja Sisko-Liisa Sillanpää (ammattiopisto Tredu).

Yhteistyössä Hatanpään lukio, Tammerkosken lukio, Sammon keskuslukio, Tampereen Konservatorio, ammattiopisto Tredu, Pirkanmaan musiikkiopisto, Tampereen Työväen Teatteri, Hatanpään lukion vanhempainyhdistys ry.

Produktiota tukevat Tampereen kaupunki, Suomen Kulttuurirahaston Pirkanmaan osasto ja Majaoja-säätiö.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa