Hatanpään lukio esittää: Musta aurinko nousee

HATANPÄÄN LUKIO ESITTÄÄ: JUICEN MUSIIKKIIN POHJAUTUVA MUSIIKKITEATTERIESITYS MUSTA AURINKO NOUSEE

Hatanpään lukion opiskelijat esittävät ma 27.3. draamakomedian Musta aurinko nousee. Musiikkinäytelmä alkaa Mediateekissa klo 18, ja kestää noin 1,5 tuntia. Sisäänpääsy esitykseen on vapaa. Ennen esitystä klo 17.30 alkaen tarjotaan halukkaille kahvitus ja käsiohjelma vapaaehtoista kannatusmaksua vastaan.

“On tulossa timantinkovaa soitantaa ja laulantaa”, musiikin opettaja Anu Rasimus kertoo, “musa tukee ja kuljettaa hyvin tarinaa eteenpäin.” Musiikkinäytelmä rakentuu Juicen musiikin ympärille, ja esityksessä kuullaankin yli kymmentä Leskisen kappaletta: rakastetuimpia klassikoita ja harvemmin kuultuja erikoisuuksia.  

Näytelmässä parikymppinen Jussi haluaisi menestyä musiikin tekemisellä, mutta unelma ei olekaan niin helppo toteuttaa. Käsikirjoituksen on kirjoittanut Niila Nousiainen, Sara Petäjistö ja Ilona Pölönen käsikirjoittamisen opintojaksolla. “Teos käsittelee huumorin keinoin kasvua ja oman tien löytämistä maailmassa, joka on täynnä monenlaisia houkutuksia ja toisaalta erilaisia odotuksia”, näytelmän ohjaaja Kaipainen kertoo, “tarina ei kerro Juicen elämästä, mutta katsoja saattaa silti havaita yhtäläisyyksiä ja viittauksia tamperelaisen legendan elämänvaiheisiin.” 

Esitys on mainio jatkumo viime vuoden Leevi and The Leavings -produktiolle. Tänä vuonna mukana on yli viisikymmentä opiskelijaa näyttelemässä, soittamassa ja laulamassa. Jopa yleisö pääsee halutessaan ottamaan osaa yhteislauluun esityksen lopussa. 

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa