10.11.2022 10.07
Hatanpään lukio ylioppilas

Hatanpään lukion uudet ylioppilaat syksy 2022, ONNEA!!

Hatanpään lukion uudet ylioppilaat syksy 2022, ONNEA!!

Onnea kaikille uusille ylioppilaille! Olemme valtavan ylpeitä teistä jokaisesta!!!

Hatanpään lukion uudet ylioppilaat syksyllä 2022:

Al-Mashhadani Ali, Alliniemi Eeli, Eskelinen Leo, Hakonen Kaapo, Hautanen Konsta, Honkanen Viljami, Jouppi Maria, Järvinen Eino, Kahola Inka, Kauppi Annileena,

Kavén Tiina-Inkeri, Kuoppamäki Maija, Laine Kaisa, Moilanen Kaisa, Mäenluoma Viivi, Mäkelä Ella, Norojärvi Ronja, Piirainen Manta, Pirilä Silja, Pluuman Tuuli,

Rissa Atte, Saari Saimi, Sapkota Bibisha, Steckiewicz Silvia, Tukia Jenina. 
 

Opiskelijoiden henkilökohtaiset tulokset eli kunkin suoritetun kokeen arvosanat ja pisteet näkyvät Wilmassa. Näet kunkin aineen arvosanan ja pisteet avaamalla lomakkeen "Lukio: Ylioppilaskokeiden tulokset".

Syksyn 2022 Ylioppilasjuhla on jo perjantaina 2.12. kaikissa Tampereen kaupungin lukiokoulutuksen lukioissa. Hatanpäällä juhla alkaa kello 12.30 ja kestää maksimissaan 1,5 tuntia. Juhlaan ei ole osallistumisrajoituksia. Kaikki ylioppilaiden perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita. Ajoneuvojen pysäköinnille ja alueelle saapumiselle kannattaa varata aikaa.

Ylioppilasjuhlan harjoitus on torstaina 1.12. kello 14.00. Uusien ylioppilaiden tulee olla tuolloin paikalla liikuntasalissa, mukana oma ylioppilaslakki nimilapulla varustettuna. Jos et pääse lakkiaisharjoituksiin, ole yhteydessä apulaisrehtori Tuija Leppäharjuun.


Opiskelija näkee arvostellut YO-koesuoritukset Oma Opintopolku - palvelussa

Tulokset ja kokelaan arvostellut koesuoritukset annetaan kokelaalle ja alle 18-vuotiaan kokelaan huoltajalle nähtäväksi Oma Opintopolku -verkkopalvelussa 11.11.2022 alkaen.  Alustavan arvostelun suorittaneet opettajat näkevät suoritukset lautakunnan arvostelupalvelussa samasta ajankohdasta alkaen. Lisätietoa tutkintotulosten ja koesuoritusten katsomisesta on lautakunnan verkkosivuilla www.ylioppilastutkinto.fiLinkki ulkoiselle sivulle

Julkaisemisen yhteydessä tulokset luovutetaan myös korkeakoulujen yhteisvalinnan käyttöön.

Kokelas tai alle 18-vuotiaan kokelaan huoltaja voi tehdä perustellun oikaisuvaatimuksen 14 vuorokauden kuluessa. Katso ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseen lautakunnan verkkosivuilta.Linkki ulkoiselle sivulle YTL perii oikaisuvaatimuksesta 50:n maksun. Maksu palautetaan, jos oikaisuvaatimus johtaa arvosanan tai pelkän pistemäärän korottamiseen. 

Jaa sosiaalisessa mediassa