Hyppää sivuvalikkoon

Viestintälinja

Viestintälinjalla oppii käytännössä ja yhdessä hyvässä porukassa!

Viestintälinja on Tampereen kaupungin järjestämä erityispainotus, jossa opinnot ovat vahvasti kiinni käytännössä. Viestintälinjalle haetaan yhteishaussa omana hakukohteenaan ja hakijat tekevät motivaatiota mittaavan ennakkotehtävän, joka vaikuttaa opiskelijavalintoihin. Ennakkotehtävä löytyy vuosittain koulun kotisivujen Hakijalle-osiosta.

Viestintäläiset opiskelevat journalismia, valokuvausta, videokuvausta, ilmaisutaitoa ja paljon muuta, kuten somemarkkinointia ja striimausta. Opintoja voi kohdentaa oman mielenkiinnon mukaan.

Viestinnän opintoihin kuuluu myös vuosittain vaihtuvia, ajassa eläviä projekteja, joita tehdään yhteistyössä tunnettujen media-alan toimijoiden kanssa.

Tällä hetkellä yhteistyötä tehdään mm. Aamulehden, Ylen, Tampereen Työväen Teatterin, Tampereen Urheiluakatemian sekä Tampereen Yliopiston ja TAMKin kanssa. Meillä on halutessaan mahdollista suorittaa myös viestinnän korkeakouluopintoja jo lukioaikana. Moni viestintälinjalainen on perustanut myös omaa yritystoimintaa jo lukioaikana.

"Viestinnässä oppii tekemään tiimityötä!"

 

Lisätietoa täältä

Päivitetty 31.10.2023