Viestintälinja mukaan TTT:n Hullu Prinssi -musikaalissa

Musikaali saa ensi-iltansa 12.4. Viestintälinjan vastuuna on olla mukana tekemässä musikaalin markkinointia ja somesisältöä.
Isossa projektissa on yhteensä mukana kuusi oppilaitosta.

Viestintälinjan ja Tampereen Työväen Teatterin yhteistyö jatkuu tänä keväänä ja tällä kertaa samalla isona oppilaitosyhteistyönä. Viestintälinjan opiskelijat tekevät produktioon somesisältöä ja markkinointia.

Maija Koskenalustan säveltämän ja Hanna Suutelan kirjoittaman täysmittaisen fantasiamusikaalissa Martina tekee historian ryhmätyötä ja siirtyy odottamatta todellisuuteen, jossa valmistaudutaan Suomen herttua Juhanan häihin vuonna 1562. Aikakausien ja ajatusten ristiaallokossa Martina saa hovissa uusia ystäviä, mutta kaikki eivät suinkaan varauksetta asetu puolustamaan hänen uudenlaista ajatteluaan.

Hullu prinssi 2.4 on ainutlaatuisessa yhteistuotanto, jossa on mukana kuusi oppilaitosta: Hatanpään lukio, Sammon keskuslukio, Tammerkosken lukio, Tampereen konservatorio, Pirkanmaan musiikkiopisto  ja Ammattiopisto Tredu. Suuren näyttämön mittakaavat täyttävän tuotannon valmistumiseen tarvitaan noin 200 henkilöä. Noin 70 opiskelijaa on näyttämöllä, 100 musikaalin taustatehtävissä ja lisäksi musikaalin suunnittelijoina sekä opiskelijoiden työn ohjaajina on eri oppilaitosten opettajia ja lisäksi useita taiteen ammattilaisia. Sammon keskuslukiossa projektista vastaa viestintälinjan koordinaattori Sanna Tikka.

  

Kuvat: Enna Huurne
Jaa sosiaalisessa mediassa