Hälinää häissä -musikaalin ensi-ilta 10.11. klo 18 - Seuraa livenä Aamulehdestä!

Samken opiskelijoiden kirjoittama, säveltämä ja esittämä musikaali tulee ensi-iltaansa 10.11. Muut iltaesitykset ovat 13.11. ja 14.11. Lippuja esityksiin voi ostaa nyt!

Sammon keskuslukion opiskelijat ovat perinteisesti joka toinen vuosi rakentaneet oman musikaalin alusta asti itse. Tämän vuoden esitys Hälinää häissä saa ensi-iltansa Samken auditoriossa perjantaina 11.10. Muut iltaesitykset ovat ma 13.11. ja ti 14.11. klo 18. Lukion opiskelijat käyvät lisäksi katsomassa esityksen koulupäivien aikana viikolla 46.

Musikaalin teossa on mukaan kymmeniä opiskelijoita ja lopputulos on opiskelijoiden käsialaa käsikirjoituksesta ja lavastuksesta lähtien. Hälinää häissä -musikaalin teemoina ovat muun muassa erilaiset tunteet ja ihmissuhteiden käsittely. 

Lippuja voi ostaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected], ja kertomalla montako lippua ja mihin esitykseen haluaa varata. Musikaalin edistymistä voi seurata myös instagram-tililtä @halinaahaissa. 

Ensi-illan näyttää myös Aamulehti! Lue Aamulehden juttu ja katso livestriimi pe 11.10. klo 18: https://www.aamulehti.fi/moro/art-2000009973681.html

Teksti: Sanna Tikka
Jaa sosiaalisessa mediassa