Pian juhlimme ylioppilaita – tarkista tästä harjoitusten ja juhlan tarkemmat tiedot

Läsnäolo harjoituksissa on pakollinen, jotta itse juhla sujuu ilman suurempaa stressiä.
Hatanpään lukio ylioppilas 5
Uusia ylioppilaita juhlitaan 3. kesäkuuta lauantaina.

Sammon keskuslukion ylioppilasjuhlaa vietetään lauantaina 3.6. kello 10. Ylioppilaat kokoontuvat ennen juhlaa alakerran luokkiin kello 9.30. Juhla kestää noin puolitoista tuntia.  

Jokainen lakitettava voi tuoda juhlaan enintään kolme vierasta, sillä salissa ei ole tilaa suuremmalle joukolle. Juhlaan saapuvien kannattaa huomioida, että koulun ympäristössä on hyvin rajallisesti pysäköintitilaa. Aikarajoitettuja P-paikkoja on Uimalankatu 2:ssa, Uimalankadun päässä ja Uimalan pihassa vain murto-osalle juhlijoista. 

Lakkiaisharjoitukset järjestetään perjantaina 2.6. kello 13. Harjoitukset ovat pakolliset. Niiden avulla vaihdamme H-hetken hikikarpalot miellyttävään ja juhlavaan elämykseen.  

Ota harjoituksiin mukaan ylioppilaslakkisi ja kiinnitä sen sisäpuolelle nimilappu. Lakki jää harjoitusten jälkeen koululle. Harjoitus kestää noin puolitoista tuntia ja sen aikana jaetaan myös stipendikirjat.  

Lisäksi harjoituksissa jaetaan vieraille tarkoitetut lipukkeet (3/ylioppilas), jotka kerätään juhlaan saavuttaessa. Ota yhteys ryhmänohjaajaasi, jos et pakottavasta syystä pääse harjoituksiin. 

Teksti: Anni Tolonen
Jaa sosiaalisessa mediassa