Etelä-Hervannan koulu

Yhtenäiskoulu uudessa Ehta-talossa

Kunnioitan muita, otan vastuun ja olen sisukas ovat avaintaitojamme.

Etelä-Hervannan koulu on luokkien 0–9 yhtenäiskoulu, joka tarjoaa monipuolista koulutusta ja antaa hyvät valmiudet jatko-opintoihin. Korostamme erityisesti suvaitsevaisuutta, oikeudenmukaisuutta sekä vastuuta itsestä ja ympäristöstä.

Koulumme toimintakulttuurissa korostuu käyttäytymisen ohjaaminen myönteiseen suuntaan. Keskiössä on oppilaiden luonteenvahvuuksien ja myönteisten tunteiden tunnistaminen ja hyödyntäminen.

Koulussamme työskentelee noin 850 oppilasta, yli 80 opettajaa ja 30 koulunkäynnin ohjaajaa. Lisäksi koulussa toimii esiopetus, jossa on noin 90 lasta.

Etelä-Hervannan koulu aloittaa koulutyön elokuussa 2023 uudessa koulutalossa osoitteessa Mekaniikanpolku 9. Koulussa opiskelevat luokat 1–9, neljä perusopetuksen valmistavaa ryhmää ja kaksitoista erityisopetuksen luokkaa. Lisäksi koulussamme on joustavan perusopetuksen JOPO-luokka ja OTE-ryhmä (opetuksen tilapäiset erityisjärjestelyt). Vuosiluokilla 7–9 koulussamme on mahdollista opiskella Kokeellinen tiede -painotteisella luokalla.

Samassa Ehta-talossa toimivat myös Etelä-Hervannan päiväkoti ja suun terveydenhuolto.

Etelä-Hervannan koulu

Osoite:
Mekaniikanpolku 9 33720 Tampere
Puhelin:
rehtori 050 4648462 (puhelin, pvm/mpm)

Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/etelahervannankoulu