Etelä-Hervannan koulu

Yhtenäiskoulu Tampereen yliopiston Hervannan kampusalueella

Kunnioitan muita, otan vastuun ja olen sisukas ovat avaintaitojamme.

Etelä-Hervannan koulu on luokkien 0–9 yhtenäiskoulu, joka tarjoaa monipuolista koulutusta ja antaa hyvät valmiudet jatko-opintoihin. Korostamme erityisesti suvaitsevaisuutta, oikeudenmukaisuutta sekä vastuuta itsestä ja ympäristöstä.

Koulumme toimintakulttuurissa korostuu käyttäytymisen ohjaaminen myönteiseen suuntaan. Keskiössä on oppilaiden luonteenvahvuuksien ja myönteisten tunteiden tunnistaminen ja hyödyntäminen.

Koulussamme työskentelee noin 850 oppilasta, yli 80 opettajaa ja 30 koulunkäynnin ohjaajaa. Lisäksi koulussa toimii esiopetus, jossa on noin 90 lasta.

Etelä-Hervannan koulu toimii kahdessa toimipisteessä, joista toinen sijaitsee Tampereen teknillisen yliopiston Konetalon 3. ja 4. kerroksessa. Konetalossa opiskelevat luokat 1–9, kolme perusopetuksen valmistavaa ryhmää ja yhdeksän erityisopetuksen luokkaa. Lisäksi koulussamme on joustavan perusopetuksen JOPO-luokka. Pelipuiston koulutalossa opiskelee sekä alakoulun että erityisopetuksen luokkia.

Vuosiluokilla 7–9 koulussamme on mahdollista opiskella Kokeellinen tiede- painotteisella luokalla.

Saapuminen Konetalolle

Julkisilla saavuttaessa lähimmät pysäkit ovat Hermiankadulla ja Hervannan valtaväylällä.

Autolla tullessa maksulliset pysäköintipaikat ovat Hervannan valtaväylältä käännyttäessä Korkeakoulun kadulla. Lisätietoa pysäköinnistä

Sisäänkäynti koulun tiloihin tapahtuu A- tai B-portaan kautta. Koulun hallintotilat ja yläkoulun tilat ovat 3. kerroksessa ja alakoulun tilat 4. kerroksessa.

Etelä-Hervannan koulu - Konetalo

Osoite:
Korkeakoulunkatu 6 33720 Tampere
Puhelin:
050 4648462 (puhelin, pvm/mpm) Rehtori

Etelä-Hervannan koulu - Pelipuiston koulutalo

Osoite:
Teekkarinkatu 17 33720 Tampere
Puhelin:
050 4648462 (puhelin, pvm/mpm) Rehtori

Tämän sivun lyhytosoite on tampere.fi/etelahervannankoulu