Harrastaminen ja aamu- ja iltapäivätoiminta

Ilveksen aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta

Ilveksen jalkapallojaosto on toiminut lukuvuodesta 2013 lähtien Tampereen kaupungin iltapäiväkerhotoiminnan palveluntuottajana Vuoreksen koulussa.

Perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilailla on mahdollisuus hakea aamu- ja iltapäivätoimintaan mikäli molemmat vanhemmat ovat töissä tai opiskelemassa.

Kerhotoimintaa järjestetään jokaisena koulupäivänä klo. 12.00–17.00 välisenä aikana.

Toiminnan tavoitteet ja arvot

Ilveksen liikuntapainotteisen iltapäiväkerhotoiminnan tavoitteena on tarjota lapsille monipuolista ja lapsilähtöistä toimintaa koulupäivän jälkeen. Erityisesti kannustamme liikunnallisen elämäntavan opettelemiseen ja innostamme lapsia liikkumaan säännöllisesti. Toiminta on lapsen hyvinvointia edistävää yhteistyötä perheiden ja koulun kanssa.

Lukuvuoden aikana mm. tutustumme eri urheilulajeihin, askartelemme, ulkoilemme, käymme retkillä sekä leikimme ja pelaamme paljon.

Lapset ovat vakuutettuja iltapäivätoiminnan aikana.

Kerhotoiminnassa noudatamme seuramme arvoja: välittäminen, ilo, taito, avoimuus ja terveet elämäntavat.

Kerhopäivän malli:

12.00 Kerho aukeaa + ilmoittautuminen ohjaajalle

12.15 Läksyhetki/ulkoilu/rauhalliset sisäleikit

13–14.00 Välipala

14.00 Ohjattua liikuntaa/toimintaa

15.00 Vapaat sisä- tai ulkoleikit sään mukaan / osa lapsista lähtee kotiin

17.00 Kerho sulkeutuu

Ilveksen kerhotoiminnan esittely sivut:

Linkki tähän

Tampereen kaupungin esittelysivut:

Linkki tähän

Yhteystiedot:

Kerhopuhelin, 045 1623022

Sähköposti, [email protected]

Kerho-ohjaajat 2018 - 2019

Juha Pakarinen (vastuuohjaaja)

Lupa harrastaa lukuvuonna 2020-2021 Vuoreksen koulussa

Kouluvuosi käynnistyy, niin myös harrastukset. Löytyisikö perusopetuksen Lupa harrastaa kokonaisuudesta kiinnostava harrastus?

Perusopetus tarjoaa lukuvuonna 2020–2021 maksutonta Lupa harrastaa -harrastustoimintaa, joka on suunnattu kaikille 3.–9.-luokkien oppilaille. Harrastukset ovat koulupäivän jälkeen. Monipuoliseen maksuttomaan harrastustoimintaan osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Lukuvuoden 2020–2021 Lupa Harrastaa -ryhmät käynnistyvät turvallisuus- ja hygieniaohjeet huomioiden maanantaista 24.8.2020 alkaen. Ohjeistusta päivitetään aina epidemiatilanteen vaatiessa.

Kuvaukset Vuoreksen Lupa harrastaa -tunneista:

Liikuntakerho:

Liikuntakerho tarjoaa monipuolisesti liikunnan iloa! Kerho pidetään liikuntasalissa. Se sisältää iloista, monipuolista liikkumista mm. temppuratojen, parkourin, palloilun ja liikunnallisten leikkien merkeissä.

Kerho järjestetään: koulun liikuntasalissa keskiviikkoisin 15.15.-16.00 (3.-5.lk)

Yhteyshenkilö: Laura Hongisto

[email protected]

0440488033

Av-kerho 3.-9.luokkalaisille

Kerhossa perehdytään koulun äänentoisto-, valo -ja tallennusvälineisiin. Tavoitteeksi voidaan asettaa esimerkiksi konsertti- tai juhlatekniikan toteuttaminen. Projekteja voidaan toteuttaa koko porukalla, pienemmissä ryhmissä tai yksin. Tarkka sisältö muovautuu kerholaisten toiveiden ja tavoitteiden mukaiseksi.

Kerho järjestetään: maanantaisin klo 14-15

Yhteyshenkilö: Jussi-Pekka Penttinen

[email protected]

0444863758

Sulkapallokerho

Sulkapallokerhossa opetellaan mailapelien perustaitoja liikkuen ja leikkien. Päälaji on sulkapallo mutta muitakin lajeja ja liikunnallisia leikkejä harrastetaan kerhossa.

Kerho järjestetään: koulun liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 14-15

Yhteyshenkilö: Pekka Rantanen

[email protected]

044-9748337

Liikunnan riemua -liikuntakerho

Liikuntakerhossa lapset pääsevät tutustumaan monipuolisesti eri lajeihin. Oppilaiden toiveita otetaan huomioon kerhossa. Kerhoon voivat osallistua kaikki liikunnasta kiinnostuneet ja osallistuminen tapahtuu matalla kynnyksellä.

Kerho järjestetään: koulun liikuntasalissa torstaisin klo 14-15

Yhteyshenkilö: Laura Ylikoski

[email protected]

0409641594

Linkki tähän

Vuoreksen koulussa on tehty linjaus, että oppilas voi osallistua yhteen kerhoon viikoittain. Joistakin ennakkotiedoista poiketen toimintaa ei ole suunnattu 1.-2.-luokkien oppilaille. Heidän on mahdollista osallistua Ilveksen iltapäiväkerhotoimintaan.

Päivitetty 18.5.2022