Pakkis

 

 

Pakkahuone

Pulse play Pink Floyd

Sali soveltuu niin akustiselle kuin sähköiselle musiikille, teatterille ja tanssille. Salin muunneltavuus antaa mahdollisuudet käyttää tilaa myös erilaisiin juhliin ja näyttelyihin. Salissa on 614 istumapaikkaa, joista 204 on nousevissa katsomoissa ja loput irtotuoleilla. Kun tuoleja ei käytetä, voidaan saliin ottaa 1236 henkilöä. Pakkahuone on varustettu L'Acoustic KUDO line array -äänisysteemillä ja salissa on riittävästi valotekniikkaa kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Tila voidaan yhdistää seinän takana olevaan Klubiin. Yhdistettynä tilan kapasiteetti nousee 1500 henkilöön.

Esiintymässä Pakkahuoneella ovat käyneet mm. David Byrne, eX-Girl, Wailers, Ramones, Ornette Coleman, Black Sabbath, Motörhead, Bo Diddley, Paradise Lost, John Zorn, Cindy Blackman, Dubliners, Type O Negative, Prodigy, Steve Vai sekä kaikki valovoimaisimmat kotimaiset artistit.

Pakkahuoneen varaukset:
puh. 044 706 2968
e-mail: pakkahuone(at)tullikamari.net

HUOM! Pakkahuonetta vuokraava taho on juuri vaihtunut ja internetsivut ovat uudistumassa. Tämän vuoksi sivuilla saattaa löytyä vanhentuneita tietoja. Pahoittelemme tilannetta.