Uimavesien lämpötilat löytyvät verkosta

08.06.2010 kello 14:23

Tietoja uimavesien lämpötiloista saa totuttuun tapaan tänäkin kesänä kaupungin internetsivuilta. Lämpötilatiedot voi myös tilata RSS-syötteenä ja mobiilipalveluna matkapuhelimeen.

Tampereen kaupungin liikuntapalvelut mittaa arkipäivisin uimavesien lämpötilat rannoilta, joilla on henkilökuntaa. Tänä kesänä uimaveden lämpötilatietoja on saatavilla Elianderin, Hervantajärven, Kaukajärvi-Riihiniemen, Kämmenniemen, Pyynikin, Suolijärven, Suomensaaren, Tahmelan ja Tohlopin rannoilta.

Uimarantojen siistijät lähettävät veden lämpötilan tekstiviestillä ja tieto päivittyy automaattisesti kaupungin verkkosivuille osoitteeseen www.tampere.fi/liikuntajavapaaaika/liikuntajaulkoilu/ulkoilu/uimarannat.html. Sivulta www.tampere.fi/tampereinfo/viestinta/internet/rajapinnat.html voi tilata RSS-syötteen omaan lukijaan. Uimavesien lämpötilat sisältyvät myös kaupungin tarjoaman WAP-palvelupaketin Sää ja ympäristö -osioon, jonka selaaminen onnistuu matkapuhelimella. Palveluun pääsee osoitteessa www.tampereenkaupunki.com/mobiili/wap.

Ainoastaan Pyynikin rannalla on hengenpelastustaitoiset valvojat arkisin klo 10 – 20. Siistimistyötä tekevää henkilökuntaa on arkipäivisin klo 10 – 16 paikalla Elianderin, Hervantajärven, Kaukajärvi-Riihiniemen, Kämmenniemen, Suolijärven, Suomensaaren, Tahmelan ja Tohlopin uimarannoilla. Liikuntapalvelut muistuttaa, ettei uinninvalvonta kuulu siistijöiden tehtäviin eikä heillä ole hengenpelastustoimien edellyttämää koulutusta.

Liikuntapalvelujen verkkosivuilla on tietoa uimarantojen sijainneista ja varustuksesta: www.tampere.fi/liikuntajavapaaaika/liikuntajaulkoilu/ulkoilu/uimarannat.html.

» Uimarannat

» RSS-syötteet ja rajapinnat

» Mobiilipalvelut

Lisätietoja

Johtava liikunnanohjaaja
Anne Lahtinen
Matkapuhelin 050 554 5874

Jaa:

Delicious   Digg   Facebook   Twitter   RSS
Mitä nämä ovat?