Tampere Filharmonia
In English
Tekstiversio
 

Tampere Filharmonia

Huom! TAMPERE FILHARMONIAN KEVÄÄN KAUSIKORTTIEN JA KAIKKIEN KONSERTTIEN YKSITTÄISLIPPUJEN MYYNTI ALKAA MAANANTAINA 1.12.2014

Vanhoja kausikorttipaikkoja pidetään varattuna 29.12. saakka.
Lisätiedot: Tiedottaja Maija Leino, 050 388 7144

To 18.12. ja pe 19.12. klo 19 Tampere-talo

Tampere Filharmonian
LUMOAVA JOULUSATU
koko perheelle

Tampere Filharmonia
Petri Juutilainen, kapellimestari
Saara Aalto, laulu
Marika Vapaavuori, dramatisointi ja ohjaus
Pirkanmaan tanssiopiston lapsia ja nuoria

Kauneimpia joululauluja, musiikkia Pähkinänsärkijä-baletista, John Williamsin elokuvamusiikkia

Vuosi vaihtuu 31.12. klo 22 Tampere-talo

Juhli vuoden vaihtumista Tampere-talossa ja nauti upeasta musiikkielämyksestä!

Tampere Filharmonia johtajanaan Santtu-Matias Rouvali ja Suomen eturivin muusikot astuvat estradille. Solisteina Diandra, Timo Kotipelto, Sani Aartela ja Anssi Kela. Taikuutta iltaan tuo Sorin sirkus. Juontajat Salla Paajanen ja Peltsi Peltola.

Konsertin kesto noin kaksi tuntia, yksi väliaika.
Liput alk. 25 €

SANTTU-MATIAS ROUVALI JATKAA TAMPEREELLA KESÄÄN 2019 SAAKKA.

Tampere Filharmonian ylikapellimestarin ja taiteellisen johtajan Santtu-Matias Rouvalin kolmivuotiseen sopimukseen liittyvä optio kolmen vuoden jatkosta otetaan käyttöön.

Rouvali jatkaa ylikapellimestarina toiset kolme vuotta, eli ainakin kesään 2019 saakka. Jatkosopimuksessa on vielä yhden vuoden lisäoptio.

Sopimuksen mukaan Santtu-Matias johtaa orkesteriaan vähintään kahdeksan konserttia sekä mahdolliset levytykset ja kiertueet, eli saman verran kuin alkuperäisessä sopimuksessa.

Rouvali aloitti ylikapellimestarina syksyllä 2013. Ensimmäinen kausi oli menestyksekäs, ja sekä orkesteri että yleisö ottivat Santun vastaan erittäin hyvin. Uutta, myös nuorta yleisöä kävi konserteissa aiempaa enemmän. Nyt alkavan syksyn konserteista monet ovat jo lähes loppuunmyytyjä ja kausikortteja on myyty yli 20% enemmän kuin viime kaudella.

Santtu-Matias Rouvali perustelee jatkoa hyvillä kehitysnäkymillä ja halullaan pitkäjänteiseen yhteistyöhän näiden muusikoiden kanssa. «Orkesterista saa niin hyvän fiiliksen irti. Viime aikoina kaikki tunnelmaltaan parhaat konserttini ovat olleet täällä Tampereella», hehkuttaa Rouvali.

Orkesterivaltuuskunnan puheenjohtaja Petri Mäkiharju kiteyttää muusikoiden iloisia tunnelmia todeten, että on hienoa kun Santtu haluaa jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä Tampereella, vaikka arvatenkin kysyjiä on ollut muitakin. Hän uskoo, että Santun ja orkesterin energioiden yhdistäminen tuottaa tulevien vuosien myötä aina vain korkeatasoisempia tuloksia.

Jatkosopimus allekirjoitetaan virallisesti kauden 2014-15 ensimmäisen sarjakonsertin yhteydessä 4.9., kun Rouvalin agentuurin HarrisonParrottin edustajat, varatoimitusjohtaja Linda Marks ja manageri Ed Milner saapuvat Tampereelle.

Kausi alkaa!

Kaudella 2014­­‑2015 Tampere Filharmonia soi venäläistä sävelkirjoa ja juhlii kansallissäveltäjämme 150-vuotisjuhlaa. Ohjelmistoa rikastuttaa myös tanskalaisen Carl Nielsenin (1865-1931) juhlavuosi. Tulevalla kaudella yleisölle tarjotaan yli kuusikymmentä erilaista musiikkitilaisuutta!

Uuden kausiesitteen löydät alla olevasta linkistä!

» KAUSIESITE 2014-2015
» Kausi 2014-2015

Tampere Filharmonian pääestradina toimii Tampere-talon Iso sali. Orkesterin uusi ylikapellimestari on Santtu-Matias Rouvali.

 
MIRJAM HELIN KILPAILUN VOITTAJAT TAMPEREELLE
Lippu.fi -sivulle

ORKESTERIN KOESOITOT
Avoimet työpaikat -sivulle

UUTISKIRJE
Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

FACEBOOK Facebook
Tampere Filharmonian Facebook-sivulle

ORKESTERIN BLOGI
Blogiin

PARTITUURIT AUKI!
Tutustu tulevaan konserttiin to klo 18.03 (uusinta pe klo 15.33) Radio Moreenin kanavalla 98,4/101,5 MHz.

KURKISTUKSET KONSERTTIIN
Pro Orchestran kurkistukset kenraaliharjoitukseen Lue lisää...

RUOKAGALLERIAT
Café Soolon buffetit ennen konserttia Lue lisää...

VARAA VÄLIAIKATARJOILU
Puhelimitse, netissä tai paikan päällä Lue lisää...

Tampere-talo
Tampere-talon sivuille