Vammaisneuvosto kutsuu vammaisia tamperelaisia järjestökahville

Tampereen kaupungin vammaisneuvosto toimii aktiivisesti vammaisten tamperelaisten hyväksi. Neuvosto järjestää pääkirjasto Metsossa 15.5.2024 järjestökahvit, joihin ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita vammaisten henkilöiden oikeuksista, esteettömyydestä ja saavutettavuudesta.

– Kutsumme lämpimästi mukaan järjestökahville sekä vammaisten hyväksi toimivien yhdistysten edustajia kuin myös aisti-, kehitys- ja liikuntavammaisia, heidän läheisiään ja muita, joita kiinnostaa vammaisten henkilöiden ihmisoikeudet ja yhdenvertaisuus, sanoo yhdenvertaisuuskoordinaattori Mikko Ala-Kapee.

Tilaisuudessa Tampereen vammaisneuvosto ja esteettömyystyöryhmä esittelevät toimintaansa. Osallistujilla on mahdollisuus jakaa vammaisuuteen ja tamperelaisten vammaisten elämään liittyviä kokemuksiaan neuvostolle, joka tarvitsee tietoa voidakseen edistää vammaisten asioita.

Kaikkien Tampere -järjestökahvit

Tampereen kaupungin vammaisneuvoston järjestökahvit ovat pääkirjasto Metson (Pirkankatu 2) Kuusi-salissa keskiviikkona 15.5.2024 kello 14.30–17. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.5.2024: Ilmoittautumislomake. Kerro ilmoittautuessasi esteettömyyteen liittyvistä toiveistasi (esimerkiksi viittomakielen tulkkaus) ja mahdollisista ruokarajoitteistasi. Ilmoittautuneille lähetetään etäosallistumislinkki.

klo 14.30 Kahvitus alkaa

klo 15.00 Lämpimästi tervetuloa! Turvallisemman tilan periaatteista sopiminen / yhdenvertaisuuskoordinaattori Mikko Ala-Kapee, vammaisneuvoston esittelijäsihteeri

klo 15.20 Tampereen kaupungin vammaisneuvoston toiminnan esittely / vammaisneuvoston puheenjohtaja Katja Metsävainio

klo 15.40 Tampereen kaupungin esteettömyystyöryhmän toiminnan esittely / esteettömyystyöryhmän puheenjohtaja Sirpa Virtanen

klo 16.00 Vapaata keskustelua

klo 16.50 Amnesty Tampere: Tietoisku Vammaisten pride -päivästä Laikun lavalla 1.6.2024

klo 17.00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on osa Tampereen kaupungin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman toteutusta.

Tapahtuman esteettömyystiedot

Pääkirjasto Metso sijaitsee osoitteessa Pirkankatu 2, 33210 Tampere. Tapahtuma on Kuusi-salissa.

Helpoin liikuntaesteisen henkilön sisäänpääsy on Hämeenpuiston puolelta. Ulko-oven vieressä on painike, josta ovi avautuu sähköisesti. Kuusi-sali on samassa kerroksessa. 

Tila on esteetön. Kuusi-salissa on käytössä induktiosilmukka.

Lisätietoja

Mikko Ala-Kapee
Yhdenvertaisuuskoordinaattori
Puhelin:
040 515 6166
Teksti: Mikko Ala-Kapee ja Johanna Kurela
Kuvat: Johanna Kurela
Jaa sosiaalisessa mediassa