Rakennusvalvonnan toimistotiloissa palvellaan jatkossa vain ajanvarauksella

Mahdollisuus asioida rakennusvalvonnan toimitiloissa maanantaisin klo 13–15 ilman erillistä ajanvarausta poistuu maaliskuun lopussa. Tämä tarkoittaa sitä, että 3.4.2023 alkaen rakennusvalvonnan tiloissa voi asioida ainoastaan ajanvarauksella.

Asiointiajan toimistohenkilökunnalta tai yksittäisiltä asiantuntijoilta voi varata puhelimitse tai sähköpostitse. Ennakkoneuvottelujen tai kaupunkikuvallisen ohjauksen kyseessä ollessa ajan voi varata myös sähköisen ajanvarauspalvelun kautta. Yhteystiedot ajan varaamiseksi löydät sivulta Rakennusvalvonnan yhteystiedot.

Mahdolliset paperiset asiakirjat voi toimittaa Tampereen palvelupisteeseen, josta ne toimitetaan edelleen rakennusvalvontaan. Palvelupisteestä on myös mahdollista noutaa asiakirjoja. Palvelupisteen yhteystiedot ja aukioloajat löydät sivulta Tampereen palvelupiste.

Ilman ajanvarausta tapahtuva asiointimahdollisuus poistuu, sillä rakennusvalvonnan toimistotiloihin on jouduttu tekemään muutoksia Tampereen virastotalon remonttiin liittyvien väistötilatarpeiden vuoksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa