Kurssit

Kevään 2017 esite (pdf, 14 MB)

Kevään 2017 kurssitiedot ovat päivittyneet ilmoittautumisjärjestelmään. Esite on jaettu ilmaisjakeluna tamperelaisiin ja ylöjärveläisiin talouksiin ke 21.12.2016 ja postin mukana haja-asutusalueille to 22.12.2016

Lähetä meille kurssitoiveesi.

Kurssit on jaettu viiteen ainealueeseen, jotka näet oikeasta sivupalkista, älypuhelimessa sivupalkit löytyvät näytön yläreunan oranssista palkista. Kurssien lisäksi opistossa järjestetään yleisluentoja.

Kurssitarjotin ja ilmoittautuminen

Jokaisella kurssilla on oma kurssinumeronsa, joka auttaa sinua erottamaan samannimiset kurssit toisistaan. Kurssinumero on tärkeä tieto ennakkoilmoittautumisessa.

Kurssitietojen lukuohje

Kurssin pitopaikka, esimerkiksi Sampola, 208 tarkoittaa, että kurssi pidetään Sampolassa (Sammonkatu 2) luokassa 208. Sampolassa luokan ensimmäinen numero tarkoittaa kerrosta. Luokka 208 sijaitsee siis 2. kerroksessa. Sampolassa on sisäänkäynnin edessä sekä aulassa opiston toimiston vieressä tilakartta, josta voi tarkistaa luokkien ja tilojen sijainnin. Mikäli opetus on muualla kuin Sampolassa, löydät tästä opetuspaikkojen osoitteet:

Opetuspaikat [pdf, 72 KB]

Kurssitiedoissa mainitaan kurssin aloitus- ja lopetuspäivämäärä. Lisäksi kurssitiedoissa mainitaan viikonpäivä(t) ja kellonajat. Viikonpäivistä käytetään lyhennettä (ma = maanantai, ti = tiistai, ke = keskiviikko, to = torstai, pe = perjantai, la = lauantai, su = sunnuntai).
Myös kurssin opettajan tai opettajien nimet mainitaan.

Kurssitiedoissa näkyy useimmiten opetustuntimäärä. Yhden opetustunnin (1 t) kesto on 45 minuuttia. Esimerkiksi useimmat kielikurssit ovat kaksi oppituntia kerrallaan eli 1 tuntia 30 minuuttia. Kurssimaksu määräytyy mm. tuntimäärän ja kurssille otettavan opiskelijamäärän mukaan.

Lyhyt esittelyteksti kertoo kurssin sisällöstä ja tavoitteista. Esittelytekstissä on voitu mainita myös siitä, mitä tarvitset kurssille mukaan tai kurssin epäsäännöllisistä tai poikkeavista ajankohdista. Tekstin lopussa on yleensä myös ilmoittautumisohje.


Sivun alkuun